Haberler

Bodrum'da 37 yıllık sahur geleneği devam etti

Güncelleme:

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 1986'dan bu yana Türkkuyusu Mahallesi'nde düzenlenen geleneksel sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 1986'dan bu yana Türkkuyusu Mahallesi'nde düzenlenen geleneksel sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında iftar programları mahallelerde devam ederken Kadir Gecesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Türkkuyusu Mahallesi'ndeki sahur programı da unutulmadı.

37 yıldır sürdürülen gelenek kapsamında Türkkuyusu Camisi yanındaki meydanda verilen sahur yemeğine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Türkkuyusu Mahalle Muhtarı Bahattin Aşkın, Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, belediye birim müdürleri, CHP Bodrum Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Ceyhan ile mahalle sakinleri katıldı.

Aras, Bodrum'da kurulan iftar sofralarının, Hatay ve Malatya'daki dostluk kentlerinde depremzede vatandaşlar için de kurulduğunu belirtti.

Sofralarda bulunan kuru kayısıların da Malatya'daki bir depremzededen alındığını belirten Aras, ev ve iş yerleri yıkılan işletmecilerden 3 ton kayısı alıp Bodrum'a getirdiklerini ve iftar sofralarında ikram ettiklerini dile getirdi.

Bodrum Belediyesi iftar programları 18 Nisan Turgutreis, Gümüşlük ve Koyunbaba mahallelerinde, 19 Nisan'da Dereköy, Peksimet ve Gölköy mahallelerinde, Arife akşamı da Gümbet kavşağındaki alanda devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aras Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title