Haberler

BODRUM'A 2 KRUVAZİYER İLE 202 TURİST

Güncelleme:

MUĞLA'nın Bodrum ilçesine, 'Emerald Azurra' ve 'Star Flyer' adlı kruvaziyerler ile toplam 202 turist geldi.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesine, 'Emerald Azurra' ve 'Star Flyer' adlı kruvaziyerler ile toplam 202 turist geldi.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Bodrum'a kruvaziyerler gelmeye devam ediyor. Sezonun 6'ncı yolcu gemisi olan, 110 metre uzunluğundaki, Bahama bayraklı 'Emerald Azurra' 84 yolcu ve 70 personeliyle sabah saatlerinde Kuşadası'ndan gelerek Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi'ne demirlendi. Çoğu İngiliz ve ABD'li yolcuların bulunduğu geminin saat 20.00 sıralarında Rodos'a hareket edeceği belirtildi.

Sezonun 7'nci kruvaziyeri olan, 72 metre uzunluğundaki, Malta bayraklı 'Star Flyer' ise 118 yolcu ve 69 personeliyle saat 10.00 sıralarında Rodos'tan Bodrum'a ulaştı. Çoğu ABD'li, İngiliz ve Alman yolcunun bulunduğu gemi, saat 18.00 sıralarında Dalyan'a gitmek üzere hareket edecek.

Bodrum'a gelen turistler, kentin turistik noktalarında vakit geçirirken, çarşıda alışveriş yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title