Haberler

Birleşik Kamu-İş: "Sosyal Medya Düzenlemesi, Yurdumuzda Ne Kadar Konuşan, Karşı Çıkan, Hak Arayan Yurttaş Varsa Derhal Baskı Altına Alıp Susturulma...

Güncelleme:

Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş), “sansür yasasına” ilişkin, “Sosyal medya düzenlemesi, yurdumuzda ne kadar konuşan, karşı çıkan, hak arayan yurttaş varsa derhal baskı altına alıp susturulma operasyonudur” açıklamasını yaptı.

Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş), "sansür yasasına" ilişkin, "Sosyal medya düzenlemesi, yurdumuzda ne kadar konuşan, karşı çıkan, hak arayan yurttaş varsa derhal baskı altına alıp susturulma operasyonudur" açıklamasını yaptı.

Birleşik Kamu-İş, TBMM'de görüşülen "sansür yasası" teklifine ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı. "AKP hükümetinin iktidara geldiği günden beri özgür basını susturmak adında yasal veya yasadışı yaptığı baskılar sosyal medyaya da sıçradı" denilen açıklama şöyle:

"Satın alınmış kalemlerden oluşan bir basın ordusu yaratarak ulusal basını büyük alanda kontrol altına alan AKP iktidarı, paraya tamah etmeyen basın mensuplarını da halkın haber alma hakkını gasp etmek adına yargı yoluyla bastırmaya devam etmektedir.

"SOSYAL MEDYA YOLU İLE KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASINI İSTEMEMEKTEDİR"

Bir yandan hukuksuz tutuklamalar, bir yandan baskı ve şiddet yollarıyla yıllardır yaptıkları yanlışları gizlemeye çalışanlar, sosyal medya yolu ile kontrolsüz bir şekilde gerçeklerin ortaya çıkmasını istememektedir.

Meclis'in açıldığı ilk gün daha fazla skandalların ortaya çıkmaması adına ülkenin birçok sorunu varken ivedilikle gündeme alınması AKP iktidarının seçim öncesi şaibelerinin ortaya çıkmaması adına sosyal medyayı derhal susturmak istenmesini açık bir şekilde göstermektedir.

"SUSTURULMA OPERASYONUDUR"

Sosyal medya düzenlemesi, yurdumuzda ne kadar konuşan, karşı çıkan, hak arayan yurttaş varsa derhal baskı altına alıp susturulma operasyonudur.

"ÖZGÜR BASIN ASLA SUSTURULAMAYACAKTIR"

Sosyal medya düzenlemesi, suç işlenmesini değil suçun konuşulmasını engelleme operasyonudur. Ancak; AKP iktidarı bilmelidir ki baskılarla Anayasa'ya aykırı düzenlemelerle özgür basın asla susturulamayacaktır."

Kaynak: ANKA / Güncel

AK Parti Kamu İş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title