Haberler

Bir Kapadokya Daha Var Kapadokya'dan İçre

GezginDamaklar Kurban Bayramı'nda damak tadına düşkün üstün hizmet peşindeki seyahat severleri Kapadokya'nın bilinmedik gizemli vadilerinde yolculuğa çıkarıyor.

Kayseri, Hunat Hatun külliyesi, Kaleiçi, Nevşehir, Göreme, Zelve ve Ürgüp'ü kapsayan 4 gün, 3 gece sürecek turda Aşk Vadisi, Uçhisar, Göreme Açık Hava Müzesi, Elmalı Kilise, Yılanlı Kilise, Kızlar Manastırı Tatlarin, Yeşilöz Köyü, Pancarlık vadisi, Aravan, Taşkınpaşa Köyü. Sinasos, Gülşehir gibi tüm önemli kültürel varlıklar ziyaret ediliyor.

Bu turda çok bilinen Kapadokya yerine onun kadar görkemli ama bir o kadar gizemli Kapadokya'nın kapıları açılıyor. Masalsı havasının yanında lezzetli bir mutfağa da sahip olan bölgede, tur boyunca tadılacaklar arasında ise; İçli Köfte, yöreye özgü Çömlek Kebabı, Kaşık Salata, Vişne Soslu Sütlaç, Pastırmalı Sıcak Humus, Tandırda Bulgur Çorbası, Saray Kebabı, Dondurmalı Çikolata Soslu Sütlü İrmik Tatlısı gibi lezzetlerin de tadına varılıyor.

Uzman rehber eşliğinde en fazla 20 kişinin katılabileceği "Bir Kapadokya Daha Var Kapadokya'dan İçre Turu" gezi boyunca alınacak özenle seçilmiş sıra dışı tüm menüler de dahil olmak üzere uçak dahil kişi başı 1.470 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurban Bayramı Hunat Hatun Kapadokya Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title