Haberler

Binbir Zahmetle Çaldıkları Çelik Kasayı Açamayıp, İki Sokak Öteye Atıp Kaçtılar

Güncelleme:

Antalya'da, bir evden çaldıkları çelik kasanın üst bölümünü açıp içindeki altın ile parayı alan hırsızlar, alt bölümünü açmayı başaramayınca kasayı yol ortasına atıp kaçtı.

Antalya'da, demir parmaklıklarını keserek girdikleri evden, çaldıkları çelik kasanın üst bölümünü açıp içindeki altın ile parayı alan hırsızlar, alt bölümünü açmayı başaramayınca kasayı yol ortasına atıp kaçtı.

SOKAKTA DURAN KASAYI MAHALLELİ İHBAR ETTİ

Olay, sabah saatlerinde Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Baraj Mahallesi 5819 Sokak'ta meydana geldi. Sokakta büyük bir kasa olduğunu görenler vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine belirtilen adrese gelen polis ekipleri, kasanın aynı mahallede 5824 Sokak'ta oturan, Murat Kartal'ın evinden çalındığını belirledi.

ÇELİK KASANIN ÜSTÜNE ÖRTÜ ÖRTÜP EVDEN ÇIKARDILAR

Hırsız ya da hırsızların pencerenin demir parmaklıklarını keserek içeri girdiği, odadaki kasanın üst bölümünü açarak içindeki bir miktar para ve altını çaldığı, daha sonra çelik kasanın üzerine örtü örterek evden çıkartıp otomobile yükledikleri belirlendi. Hırsızların, alt bölümünü açamadıkları kasayı iki sokak ilerde yola atıp kaçtıkları tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title