Haberler

Binali Yıldırım, İzmir Ekibini Tanıttı

Güncelleme:

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yerel seçimde yarışa çıkacağı A takımını tanıttı.

Başbakan Erdoğan tarafından büyük bir törenle İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak tanıtılan Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yerel seçimde yarışa çıkacağı A takımını, 10 bin kişinin katıldığı toplantıda tanıttı.

TOPLANTIYA PANKARTLAR DAMGA VURDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan toplantıya katılamadı ama görüntülü mesajı hologram ile gösterilince Başbakan, üç boyutlu olarak sahnede görüldü. Yıldırım, salona eşi Semiha Hanım ile el ele girdi, toplantıya adayların ilginç pankartları damga vurdu.

TANITIMA 10 BİN KİŞİ KATILDI

Halkapınar Spor Salonu'nda yapıldı. Salonun 10 bin koltuklu tribünlerine partililer otururken salonun zemine yerleştirilen koltuklara belediye başkan adayları, milletvekilleri, il yöneticileri, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları oturdu.

SALONA EL ELE GİRDİLER

Salon bayrak ve balonlarla süslendi. Sahnenin fonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın fotoğrafı ve seçim sloganı 'Çok kolay by Binali Yıldırım' yazılı afiş kullanıldı. Afişte İzmir'in simgelerinden Saat Kulesi ve efe figürleri yer aldı.

EŞİYLE EL ELE SALONA GİRDİ

Binali Yıldırım, salona eşi Semiha Yıldırım ile el ele girdi ve salonu turlayarak tribündeki partililere karanfil dağıttı. Binali Yıldırım platforma çıkarak partilileri selamdı. Merdivenlerden inerken eşi Semiha Yıldırım'ın elinden tuttu. Binali Yıldırım'ın da elinden kardeşi İlhami Yıldırım tutarak merdivenlerden inmesine yardım etti.

Toplantıya Yıldırım'ın kızından olan torunu Elif Köylübay da katıldı. Elif, aday tanıtımını anneannesi Semiha Yıldırım'ın kucağında oturarak, izledi. Toplantıya eski Devlet Bakanı Ersin Taranoğlu da katıldı.

BAŞBAKAN ÜÇ BOYUTLU SAHNEDE

Toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'e gönderdiği görüntülü mesajı, hologram kullanılarak üç boyutta sahneye indirildi. Başbakan, mesajında aday adaylarından küsmemelerini birlik ve beraberlik içinde seçim çalışması yapmalarını istedi.

SARI ATKILAR DİKKAT ÇEKTİ

Ak Parti Bayraklı teşkilatı üyeleri, Belediye Başkan adayı İsmail Sarı için sarı atkılar taktı ve üzerinde 'Su akar güldür güldür. Sarı sen bizi güldür. Yol ver Bayraklı, hizmetin ustası geliyor' yazıyı pankartlar açtı. Konak'ta partililer adayları İlknur Denizli'nin kağıttan yapılmış maskesini yüzlerine taktı. Diğer ilçelerden katılan partililer, adayları için şu pankartları hazırladı:

"BEŞ DAKİKA DÜŞÜN BEŞ YIL KAYBETME"

'Taktık kafaya alacağız Bornova'yı', 'Beş dakika düşün beş yıl kaybetme', 'Konak'ın ak yüzü İlknur Denizli', 'Eserlerine sahip çıkıyor, efsane başkan Cemil Şeboy geliyor', 'Aklın yolu Binali Yıldırım', 'Yolların kralının yanına geliyoruz Cemil Şeboy'la', 'Sen gençliğin kabul olmuş duasısın İlknur Denizli', 'Erkan dereli gelecek, Narlıdereli kazanacak', 'İzmir artık çift kale, Binali 3-0 önde.'

KARABAĞLAR'DAN PANKART YOK

İthal aday olduğu gerekçesiyle Necip Kalkan'a tepki gösteren Karabağlar teşkilatının pankart çalışması yapmadığı dikkati çekti. Buca, Narlıdere adaylarının pankartlarında Ak Parti logosu kullanılmadı. Yüksekteki tribünlere kek ve kutu meyve suları iplere bağlanarak yukarı çekildi. Bu işlemin Yıldırım'ın seçim sloganı olan 'Çok kolay' afişinin önünde yapılması ilginç görüntü oluşturdu.

"İZMİR ÇARESİZLİĞİ DEĞİL ÇÖZÜMÜ KONUŞACAK"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kısık sesiyle yaptığı konuşmada telsiz mikrofon kullandı ve sahnede dolaştı. Yıldırım, kentin önünün açılmadığını geri kaldığını öne sürerek, şunları söyledi:

"Bunun nedeni yerel yönetimlerin başarısızlığı ve beceriksizliğidir. Bu beceriksizliği sona erdirmeye hazır mısınız? Hemşerilerimize karşı sevgili ve saygılı alacağız. Sorunların çözümü değil parçası olan yönetim anlayışı yerine İzmir'de her şeyin çok kolay olduğu bir yönetimi ekibimizle başaracağız bunun için buradayız. 64 gün sonra İzmir yeni bir güne yeni bir heyecanla başlayacak. İzmir artık çaresizliği değil çözümü konuşacak."

Binali Yıldırım'ın konuşmasının ardından ilçelerin alfabetik sırasına göre adayların özgeçmişleri okundu. Adaylar sahneye çıktı ve Yıldırım ile objektiflere poz verdi.

AK PARTİ İZMİR'İN 30 İLÇESİNDE GÖSTERDİĞİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Aliağa - İbrahim Ethem Yorulmaz

Balçova - Hasan Özcan

Bayındır - Mehmet Kertiş

Bayraklı - İsmail Sarı

Bergama - Hasan Şahin

Bornova - İlhan Kaya

Buca - Cemil Şeboy

Çeşme - Mustafa Cenger

Çiğli - Adnan Yılmaz

Beydağ - Fevzi Kaya

Dikili - Ahmet Dağdelen

Foça - Salih Emrullah Keleş

Gaziemir - Kerem Fahri Baykalmış

Güzelbahçe - Cengiz Sandıklı

Karabağlar - Necip Kalkan

Karaburun - Hüseyin Altın

Karşıyaka - Tanfer Kemerli

Kemalpaşa - Arif Uğurlu

Kınık - Sadık Doğruer

Kiraz - Erol Çomak

Konak - İlknur Denizli

Menderes - Bülent Soylu

Menemen - Mehmet Bilal Kaplangı

Seferihisar - Hamit Nişancı

Narlıdere - Erkan Dereli

Urla - Erşan Eroğlu

Ödemiş - Mahmut Badem

Selçuk - Zeynel Bakıcı

Tire - Mehmet Çeltikcioğlu

Torbalı- Adnan Yaşar Görmez 


 


 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım İlhami Yıldırım Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

Bala beyridakcan@hotmail.com:

Ben işim gereği Türkiyenin farklı illerine gidiyorum İzmie geldiğimde üçüncü dunya ülkesine geldim sanıyorum. Ey izmirli pisliğin içinde yaşamaya devam etmek istiyorsan kesinlikle CHP ye oy ver . yanlız izmirden dışarı çıkma çünkü başka şehirleri görürsen harbi kahrolursun.

18
17
yanıtYanıtla
r savlıramazan_msn_015@hotmail.com:

1000 degıl 2000 ali gelse izmırde oy yok bacanak macanak hava geldıgi gibi giderler

22
11
yanıtYanıtla
ayhanayhansu@hotmail.com:

ayakkabı kutularının hesabını türk milletine nezaman hesabını verecekler önce onun hesabını versinler vedee hakim önünde aklamalılar savcı tayinleri akpye eksi yazar

13
20
yanıtYanıtla
FIRTINAs@hotmail.com:

:):):):) Gülüp geçiyoruz çünkü gümbür gümdür geliyoruz... Fethullahın çabası bile Chp yi iktidar yapmaya yetmeyecek... Yüzde 55 ile iktidarız bu sene..

yanıt0
yanıt0
umut dunumut1606@hotmail.com:

şakacı seni.sarıgulun paralı askeri .

yanıt0
yanıt0
izelmancılacelolan@hotmail.com:

bizler belediye çalışanları olarak BİNALİ beyden hamle bekliyoruz kimse unutmama lıki işçisiyle ters düşen bir belediye başkanı kendi sonunu hazırlamiş demektir

8
23
yanıtYanıtla
hasanhur35@mynet.com:

allah gözünüzü doyorsun bu memlekette asgari ücretle iş bulmaya allah diyen insanlar var 12 saat tır kullanan insanlar 900 tl maaş alıyor alooo

yanıt0
yanıt0
izmirlilermert_kokuz1991@hotmail.com:

önce bacanagın yolsuzluklarını söylesin. oy filan yok. kocaoglu calısmasada adam calmıyor. bu gelipte calacagına. kocaoglu ile 5 yıl devam ederiz.

10
20
yanıtYanıtla
rodyrodybrad@hotmail.com:

mantıgını cozemedım ama sende gezicisin herlde :D.adamlar agaclar kesılıyor dıe cıktılar. köprü yapımını havalimanı yapımını durdurun diye bıtırdıler.mllet gelıselım ıster sen yermzde sayalım dıyorsun

yanıt0
yanıt0
anti bacanakPEINTURES.FAVORIS@YMAIL.COM:

ruyanızda bile göremezsiniz artik ölülerde hayali seçmenlerde kurtamayacak sizi .......

16
12
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title