Haberler

Biga'dan Antalya'daki yangın bölgesine yardım malzemesi gönderildi

Güncelleme:

Çanakkale'nin Biga ilçesinde belediye tarafından hazırlanan yardım malzemeleri, Antalya'daki yangın bölgesine gönderildi.

Manavgat bölgesinde meydana gelen yangınlardan etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Biga Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemelerini taşıyan tır yola çıktı.

Biga Belediyesi tarafından başlatılan, gıda kolisi ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri bulunan yardım kampanyasına vatandaşlar da destek oldu.

Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, bu tür afet durumlarında ihtiyaç sahiplerine destek için kol kola olduklarını söyledi.

İlçe merkezinden, köy muhtarlarından, kooperatiflerden ve vatandaşlardan gelen yardımların, saman ve yem gibi ihtiyaç malzemelerinin bölgeye gönderildiğini belirten Erdoğan, "Yangın bölgelerindeki koordinasyon merkezleriyle irtibat halindeyiz. Yaptığımız görüşmelerde Manavgat ilçemizdeki vatandaşlarımızın kuru gıda ve temizlik malzemesi anlamında ihtiyaçlarının olduğunu ilettiler. Biz de kampanyamızı bu doğrultuda başlattık." dedi.

Eray Kaya'nın yaptırdığı duanın ardından yardım tırı Antalya'ya uğurlandı.

Ayrıca, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünün destekleriyle Biga Ziraat Odasının organize ettiği yardımlar da düzenlenen törenin ardından bölgeye gönderildi.

Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güray Ergün, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Biga çiftçisinin umduğumuzun da ötesinde teveccüh gösterdiği kampanya ile Aydıncık çiftçisinin yaralarını bir nebze olsa da sarmayı, onlara moral vermeyi ve her daim odalarımızla dayanışma halinde olduğumuzu göstermeyi amaçladık. Üyelerimizin yoğun desteği ile amacımıza ulaştık. Yardımlarımızın ilk kısmı yola çıktı, en kısa zamanda diğer tırımızı da yolcu etmeyi planlıyoruz. Kampanyaya katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz."

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Hisarcık Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title