Haberler

Beypazarı'da İlçe Protokolü İftarda Buluştu

Beypazarı Ticaret Odası (BTO) üyeleri ve ilçe protokolü, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Beypazarı Ticaret Odası (BTO) üyeleri ve ilçe protokolü, iftar yemeğinde bir araya geldi.

İnözü Vadisi'nde bir tesiste düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, BTO Başkanı Sadettin Ayık, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Hız, CHP İlçe Başkanı Ali Uysal, MHP İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Arcaklıoğlu, oda başkanları ve iş adamları katıldı.

Kaymakam Ekinci, iftarda yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, paylaşma ve yardımlaşmanın en somut hali olan ramazanın hayırlar getirmesini diledi.

BTO'nun yeni yönetimine iftar yemeği için teşekkür eden Ekinci, şunları söyledi:

"Beypazarı Ticaret Odasına bundan sonraki süreçte yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum. Bundan sonra kaymakamlığımız, belediye başkanlığımız ve ticaret odamızla Beypazarı'nı bir adım daha öteye götürmenin endişesini hep birlikte taşıyacağız. Bütün çabamız Beypazarı için olacak. Bunun için gayret sarf edeceğiz. "

Belediye Başkanı Kaplan da "Allah, vatanımıza birlik, beraberlik, bütünlük ve güzellikler nasip etsin." dedi.

BTO Başkanı Ayık ise hep birlikte Beypazarı için bir şeyler üretmeye çalışacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Tuncer Kaplan Beypazarı Ak Parti Ekinci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title