Haberler

Beylikdüzü'nde 5 kişi işyeri basıp çalışanları darbetti

Güncelleme:

BEYLİKDÜZÜ'nde, bir işyerine zorla giren 5 kişi, darbettikleri çalışanları dışarı çıkardı.

BEYLİKDÜZÜ'nde, bir işyerine zorla giren 5 kişi, darbettikleri çalışanları dışarı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler saldırganları gözaltına alırken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün 16.00 sıralarında Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bir rezidanstaki işyerinde yaşandı. Mısır uyruklu iş adamı Muaz Baltacı'ya ait işyerine gelen 5 kişi, buradaki çalışanlarla tartışmaya başladı. Kadın çalışanları dışarı çıkaran saldırganlar, işyerinin odalarında oturan 2 erkek çalışanı da darbetti. Çalışanları da dışarı attıktan sonra 5 kişi, "Buradan gideceksiniz" diyerek tehdit ve küfürler savurmaya başladı. Bir çalışanın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisler, saldırganları ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Çalışanlar ise kendilerini darbedip, işyerine zorla giren 5 kişiden şikayetçi oldu. Şüphelilerin, polis merkezindeki işlemleri devam ediyor. Bu arada saldırganların işyerine zorla girdiği, çalışanlardan birini darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan aynı kişilerin, daha önce de işyerine gelip tehditler savurduğu anları bir kişi cep telefonu kamerası ile kaydetti.

YENİ MAL SAHİBİNİN YAPTIRDIĞINI İDDİA ETTİ

İş adamı Muaz Baltacı, saldırganların kira kontratı nedeni ile sorun yaşadıkları yeni mal sahipleri Murat Yeşilyurt tarafından tutulduğunu iddia etti. Baltacı, 8 yıl daha sürecek olan kontratları yerine 25 bin dolarlık yeni kontrat teklifini fazla buldukları için Yeşilyurt tarafından tehditler aldığı ve ırkçı söylemlere maruz kaldığını öne sürdü.

"KADINLARI BAĞIRARAK DIŞARI ATIYORLAR"

Baltacı, "Tanımadığımız 5 kişi, ofisimize geldi. Kapıyı zorla açarak içeri girdiler. Çalışanlarımızı, yatırımcılarımı ve arkadaşlarımızı darp ediyorlar. Silah ve tabanca göstererek herkesi darp ediyorlar. Kadınları bağırarak dışarı atıyorlar. İçerideki 2 erkek çalışanı darp ettiler. Bunlardan biri ise yeni ameliyat olmuştu" dedi.

"BU ÜLKEDEN GİDENE KADAR DEVAM EDECEĞİM DEDİ"

Mal sahibinin kendisi ile tartışırken "Sen bu ülkeden gidene kadar devam edeceğim" dediğini söyleyen Baltacı, "Bu kişileri zaten tanımıyoruz. Mal sahibimiz ile sorunumuz var. Biz, onların kiracısıyız. Bunlar bize mail yolu ile 25 bin dolarlık, yeni kira kontratını imzalamamızı istedikleri bir teklif attılar. Biz tabi ki bu fiyatı kabul etmedik. Kabul etmeyince, bizi çıkarmak için tehditler başladı. Beni arattırıyorlar, takip ediyorlar. Ofise sürekli aynı kişiler veya farklı kişiler gelerek tacizde bulunuyor. Zaten bana direkt, 'Seni bıktıracağım, sen bu ofisten çıkana kadar değil bu ülkeden gidene kadar yapacağım' dedi" şeklinde konuştu.

"BÖYLE İNSANLAR NASIL BURAYA GİREBİLİYOR"

Ayrıca rezidans güvenliğinin zayıflığından da yakınan işadamı, "Buraya aidat ödüyoruz. Böyle insanlar nasıl buraya girebiliyor? 31'inci kata diye gelip, bizim katımıza çıkıyorlar. Bu nasıl olabiliyor? 31'inci katta da Murat Yeşilyurt'un ofisi var. Güvenlik amiri olay olurken buradaydı. O adamlar bizi döverken, onlarla tokalaştılar" dedi.

Öte yandan Yeşilyurt ve Baltacı arasındaki tahliye davasının devam ettiği öğrenildi. Yeşilyurt'un ise daha önce Baltacı'nın ofisine gelip, tehditler savurduğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Yeşilyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title