Haberler

Beykoz'da iftariyelikler Beykozluların kapısına kadar ulaştırılıyor

Güncelleme:

Beykoz'da iftariyelikler Beykozluların kapısına kadar ulaştırılıyor Beykoz Belediyesi, Ramazan Ayı'nın manevi atmosferine uygun olarak ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramı, 45 mahallede pide dağıtımı, taksi ve dolmuş duraklarına iftar yemeği ve hastane önü çorba ikramıyla toplumun her...

Beykoz'da iftariyelikler Beykozluların kapısına kadar ulaştırılıyor

İSTANBUL - Beykoz Belediyesi, Ramazan Ayı'nın manevi atmosferine uygun olarak ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ikramı, 45 mahallede pide dağıtımı, taksi ve dolmuş duraklarına iftar yemeği ve hastane önü çorba ikramıyla toplumun her kesimine ulaşıyor.

Mahalle mahalle pide ikramı

Ramazan Ayı'nın güzelliklerini yaşatan sosyal dayanışma çalışmaları çerçevesinde mahallelerde ikram edilen "Beykoz Pidesi" hem sofraları hem de gönülleri ısıtıyor.

Sosyal Masa ekipleri her akşam sırayla belirlenen mahallelerde ilçe sakinlerinin kapılarını çalıyor, özel ve sağlıklı bir reçeteyle hazırlanan "Beykoz Pidesi"ni ikram ediyor.

Beykoz Belediyesi'nin 45 mahallede yaptığı ziyaretler paylaşma ve dayanışmanın sıcaklığı tüm ilçeyi sarıyor.

Taksicilere iftar yemeği

Beykozluların ulaşımı için 7/24 görev yapan taksicilerle, dolmuş esnafına ise her akşam Beykoz Belediye ekipleri tarafından iftar yemeği ikramı yapılıyor.

Sosyal yardım işleri ekipleri ilçedeki taksi ve dolmuş duraklarını ziyaret ederek sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Taksi ve dolmuş duraklarında Ramazan sevinci yaşatan iftar yemeği ikramı ay boyunca sürmesi hedefleniyor.

Evlere sıcak yemek

Sosyal yardım hizmetleri çerçevesinde ilçedeki engelli, yaşlı ve kimsesizlere verilen evde sıcak yemek hizmeti Ramazan Ayı'nda da sürüyor.

Beykoz Belediyesi ekipleri her gün 3 çeşit sıcak yemeği kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak yüzleri güldürüyor.

"Ramazan boyunca yemek geldi, sofralarımız şenlendi"

İftar ikramından yararlanan Paşabahçe Taksi durağından Osman Yılmaz," Paşabahçe taksi durağı olarak bu hizmetlerden memnunuz. İftar vakti evine gidemeyen şoförlerimiz gayet güzel yemeklerini yiyorlar. Bütün Ramazan boyunca etli yemekler, sulu yemekler, tatlılar, ayranlar ve ekmekler geldi sofralarımız şenlendi. Beykoz Belediyesine teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title