Haberler

Beşiktaş-Kasımpaşa maçının ardından - Sami Uğurlu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik sorumlusu Sami Uğurlu, kendileri için keyifli bir maç olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik sorumlusu Sami Uğurlu, kendileri için keyifli bir maç olduğunu söyledi.

Şengül, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, orta sahada üstünlük kuracaklarını tahmin ederek oyuna başladıklarını belirterek, "Pozisyonlara girdik, goller attık. Bizim için keyifli maç oldu." dedi.

Siyah-beyazlı taraftarların takımları için itici güç olduğunun bilinciyle sahaya çıktıklarını anlatan Uğurlu, "Oyunun merkezinde üstünlüğü kurduğumuzda hakimiyeti elimize alacağımızı tahmin ediyordum. Rakibin üçlü savunmasının zaafları olduğu kadar, artık yönleri de var. Bunlar üzerine de çalıştık." değerlendirmesinde bulundu.

Geçen hafta Tarkan Serbest'in sakatlandığını kaydeden Uğurlu, Uros Spajic'in de sakatlandığını ve bir an önce sahalara dönmelerini umduğunu dile getirdi.

Takımın başarısı konusundaki soruyu yanıtlayan Uğurlu, "Serkan Reçber'in transferlerinden biri de benim. Önümüzdeki dönemleri planlayarak kalmamı istemişti. Gelen oyuncuların hiçbiri bilgim haricinde, onayım olmadan gelmedi. Yardımcı antrenörken, sezon başı dahil hepsini izleyerek transfer ettik." diye konuştu.

Muleka'nın durumunu değerlendiren Uğurlu, "Muleka'nın satın alma opsiyonu olduğunu biliyorum. Kesinlikle kalmasını isteriz. Önemli bir oyuncu bizim için. Devam ederse bizim için artı olacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Kasımpaşa Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title