Haberler

"Bekar Bekir" Özel Gösterimi Yarın Kent Meydanı Avm'de

Kent Meydanı AVM yarın "Bekar Bekir"e ev sahipliği yapacak. Yönetmenliğini Serdar Işık'ın üstlendiği komedi filminin başrollerinde Bektaş Erdoğan ve İrem Derici var.

Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları'ndaki özel gösterim saat 15.30'da başlayacak. Filmin başrol oyuncusu Bektaş Erdoğan özel gösterime katılarak Bursalı seyircilerle buluşacak.

Bekar Bekir'in konusu ise şöyle:

32 yaşında halen bekar olan Bekir annesiyle yaşamaktadır. Eline "Kız Tavlama Sanatı" adlı bir kitap geçirmiştir ve halen gerçek aşkını aramaktadır. Gerek sakarlığı, gerek saflığı ve şanssızlığından dolayı aradığı aşka hiç yaklaşamaz bile. İmdadına mahalledeki yakınları koşar ve aralarında para toplayarak bir umut olması açısından Bekir'i lüks bir otele yollarlar. Fakat bu otelde hayatının aşkını ararken beklenmedik maceralara da bulaşacaktır. Senaryosu Baykut Badem'e ait olan yapımda ayrıca Burçin Bildik, Mevlut Acaroğlu, Billur Yılmaz ve Merve Sarıtaş da rol alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title