Haberler

FETÖ, Erdoğan'ın Mitinginde Kız Çocuklarıyla Tuzak Kurmuş

Güncelleme:

FETÖ'nün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2014'teki Erzurum mitingi sırasında ön saflara yerleştirdiği 200 kadar kız çocuğuyla tuzak kurarak, mitingi provoke etmek istediği ortaya çıktı.

Bayburt'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında daha önce görevden ihraç edilen ve örgütün sözde "emniyet imamı" olduğu öne sürülen memurun yargılanmasına başlandı.

3 PROGRAMI BİRDEN KULLANMIŞ

Bayburt Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, örgüt içi talimatların aktarıldığı ByLock, Eagle, Tango gibi programları kullandığı ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bu programlar üzerinden sorumlu olduğu emniyet personeline mesajlar attığı ileri sürülen eski Demirözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı tutuklu sanık E.O, avukatı ile yakınları hazır bulundu.

"KIZ ÇOCUKLARINI ÖN SAFLARA YERLEŞTİRDİLER"

Tanık E.Ö. de 21 Mart 2014'te o dönem başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum mitingi olduğunu ve bu mitingde FETÖ mensuplarının miting alanının ön kısımlarına 150-200 civarında kız çocuğunu yerleştirdiğini belirterek, şunları söyledi:

"MİTİNGDEN ÇIKAN KAMERALARA KOŞTU"

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan konuşmaya başladı, konuşmasında Fetullah Gülen'le ilgili sözlerini söylemeye başlayınca bunlar protesto maksatlı olarak bu kızları miting alanının dışına çekmeye başladılar. Biz de komşularımızla birlikte miting alanının arka kısımlarındaydık. Bunlar yine miting alanının arka tarafına o zamanki Samanyolu TV, Cihan Haber Ajansı gibi kendi basın kuruluşlarını konuşlandırmış bekliyorlardı. Miting alanından çıkanlar sanki Erzurum halkı Sayın Cumhurbaşkanımızı istemiyormuş algısı oluşturmaya çalıştılar. Mitingden çıkan bu kişiler de o kameralara beyanat veriyordu.

"KAMERANIN ÖNÜNDEN İTİP GERİ ÇEKTİK"

Bu sanık E.O. da onlardan birisiydi. Cihan Haber Ajansı'na Cumhurbaşkanımızla ilgili 'Yalan söylemesin, burada insanları aldatmasın', 'Erzurum hocasına sahip çıkıyor, görüyorsunuz, biz buraya hakaret dinlemeye gelmedik, icraatlarını anlatsın' gibi sözler söyledi. Biz de bunları duyunca bu kişiyi kameranın karşısından itip geri çektik."


Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Recep Tayyip Erdoğan Bayburt Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title