Haberler

Bursa'da "Bayan Yolculara Öncelikli Vagon" Uygulaması Tartışma Yarattı

Güncelleme:

CHP'li Kayışoğlu'nun gündeme getirdiği, Bursa Otosansit Metro İstasyonu'nda başlatılan uygulamaya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları ise destek verdi.

BURSA'da Otosansit metro istasyonu durağında başlayan "Bayan yolcularımıza öncelikli vagon" uygulamasına bazı vatandaşlar tepki gösterirken bazıları da destek verdi.

Dün CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun gündeme getirdiği ve Otosansit Metro İstasyonu'nda başlayan "Bayan yolcularımıza öncelikli vagon" uygulamasına bazı vatandaşlar destek verirken bazıları da karşı çıktı. İstasyonda yere yapıştırılan yazıyı okuyan Mehmet Çetin isimli vatandaş, "Bayan yolcularımıza öncelik verinizö şeklinde yazılsaydı daha güzel olurduö dedi.

İstasyona gelen kadınlar uygulama konusunda sessiz kalırken Hadi Şen isimli vatandaş, "Bence çok güzel olmuş. Her yerde olması lazımö diyerek uygulamaya destek verdi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurhayat Altaca Kayışoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title