Haberler

Batman Üniversitesi ile Türkiye Kardeşlik Birliği''yle "Kampüsten Kardeşliğe Bakış-3" Paneli Düzenlendi

Güncelleme:

Batman Üniversitesi ile Türkiye Kardeşlik Birliği'nin (TÜRKAB) işbirliğiyle "Kampüsten Kardeşliğe Bakış-3" paneli Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un ev sahipliği yaptığı panele Muş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Kahramanmaraş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, TÜRKAB Genel Başkanı Sait Ali Arslan, kamu kurumu yöneticileri, STK Temsilcileri, üniversitemiz personeli ve öğrencileri katıldı.

Panelde birlik ve beraberliğin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, "Uluslararası düzeyde bütün dünyanın gözü bu topraklardadır.Burası Mezopotamya ovasının başlangıcıdır. Dicle'nin suladığı kadim topraklardır. Medeniyet burada şekillenmiştir" dedi.

Bu verimli topraklara Ortadoğu'dan buraya devamlı göçlerin geldiğini ifade eden Rektörümüz Durmuş, konuşmasında şunları kaydetti:

"Onun için dünyanın gözü bu topraklarda. Bizler çok uyanık, çalışkan ve başarılı olmak zorundayız. Çünkü bu toprakları bir arada tutmak için birlik, beraberlik içerisinde ve çok güçlü olmak zorundasınız."

Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçerek bugünlere geldiğini vurgulayan TÜRKAB Genel Başkanı Sait Ali Arslan ise, "Biz aynı vücudun azaları, aynı binanın tuğlaları, aynı teknenin hamuruyuz. Bizim kurtuluşumuz beraberce hareket etmekte, bir olmamızdadır." diye konuştu.

TÜRKAB Genel Başkanı Arslan'ın moderatörlüğünde Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Muş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Kahramanmaraş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can'ın katılımıyla gerçekleştirilen panele geçildi.

Panelin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Üniversitemizi ziyaretleri anısına katılımcılara üniversitemiz plaketini ve ay yıldızlı rozet takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Batman Üniversitesi Türkiye Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title