Haberler

Başkan Dinçer, bayrak töreninde öğrencilerle buluştu

Güncelleme:

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, okullarda düzenlenen bayrak törenine katılım sağlamaya devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Şehit Ali Er Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı. Meclis üyesi Yakup Kadri Perek ve Oğuz Eren ile birlikte Şehit Ali Er Anadolu Lisesine gelen Başkan Evren Dinçer, Okul müdürü Erdal Aksu, öğretmenler ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı. Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK, Türkiye Zeka Vakfı ve Şehit Ali Er Anadolu Lisesi İşbir birliği ile Türkiye zeka oyunları şampiyonasında büyük başarı gösteren öğrenciler, başkan Dinçer'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilere bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Günaydın sevgili gençler. Çok aktif ve dinamik bir okul olduğunuzu gördüm. Birçok liseyi ziyaret ediyoruz ama Şehit Ali Er Anadolu Lisesi ismine uygun kadrosuna uygun şekilde maşallah çok aktif ve dinamiksiniz. Aynı zamanda birçok başarıya imza atıyorsunuz. Bu zeka oyunlarıyla ilgili göstermiş olduğunuz performans hem ilimizde hem ülkemizde göz doldurdu. Ben hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra zamanlarda da benzeri oyunlarda müsabakalarda aynı performansı göstereceğinizi biliyorum. Bu azmi ve kararlılığı hepinizde görüyorum. Üniversite sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Zaten sizler lise öğrencileri olarak hayata bir adım önde başlamış bulunmaktasınız. Bundan sonraki süreçte de gayet kararlılıkla devam edeceğinizi ümit ediyorum. Hepinize hayır günler iyi dersler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bayrak töreni sonrası öğrencileri selamlayan Başkan Dinçer, konuşması sonunda her zaman olduğu gibi eline telefonu alarak öğrencilerle öz çekim yaptı. Bayrak töreni sonrası öğretmenler odasında okul müdürü Erdal Aksu, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre görüşen Başkan Dinçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Aksaray'da görev yapan 5 bin öğretmen için oluşturdukları hatıra ormanında şehit Ali Er Anadolu lisesi öğretmenleri adına dikilen fidanların sertifikalarını takdim etti. Başkan Dinçer, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler, sınıflarında "TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması" üzerinde çalıştıkları projelerini tanıttı. Heyecanlarını Başkan Dinçer ile paylaştı. Başkan Dinçer, öğrencilerle birlikte sıfır atık projesi için okulda oluşturulan atık yönetim sistemi "geleceğe basket at" projesi kapsamında basketbol potası şeklindeki çöp kutularına plastik şişe ve atık pil atarak katkıda bulundu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Evren Dinçer Aksaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
title