Haberler

Başkan Çetinkaya Kitap Kumbarasına Kitap Bıraktı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri tarafından TUBİTAK projesi kapsamında hazırlanan "Türkiye okuyor" kampanyasına destek verdi.

Kumluca Mimar Sinan Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından Cumhuriyet Meydanı'na konulan kitap kumbarasına ilk kitap Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya tarafından atıldı.

Vatandaşlar taradından yeni veya okunmuş kitapların atılabileceği kumbaradaki kitaplar, daha sonra ihtiyacı olan köy okullarına gönderilecek.

Başkan Çetinkaya, öğrenciler tarafından hazırlanan kampanyanın çok güzel olduğunu belirterek öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerin topluma örnek olacak bir prjeye imza attıklarını ifade eden Çetinkaya, "Bu kampanyaya sadece bizler değil, toplumun her kesiminden destek gelmesi gerekiyor, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

Kitap kumbarasına kitapların atılması etkinliğine, Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer de katılarak, destek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Türkiye Kumluca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title