Haberler

Başkan Çay FETÖ'den aklandı

Güncelleme:

Adana'da, FETÖ soruşturması nedeniyle 9 ay hapis yatan ve 22 ay sonra tekrar başkanlık görevine dönen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, meclis toplantısında, FETÖ davasından beraat ettiğini belirterek, "Benim üzerimden oyun oynamak isteyenler ve gelecek ile ilgili plan yapanların bekleyişleri kursağında kaldı" dedi.

Pozantı Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısında bir aylık çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Haziran ayı sonuna Belemedik'teki Butik Otel ve Bungalov Evlerin hizmete girebileceğini belirtti.

Hakkındaki FETÖ davasından beraat etmesiyle ilgili kararı meclis üyeleri ile paylaşan Başkan Çay, "Bir sevincimi dile getirmek istiyorum . Dün akşam itibariyle Yargıtay benimle ilgili kararını verdi. Pozantı'da bana kumpas kurulduğunu Yargıtay ayrıntılarıyla ortaya koydu. Benim üzerimden oyun oynamak isteyenler ve gelecek ile ilgili plan yapanların bekleyişleri kursağında kaldı. Bunu ciddi söylüyorum. Çünkü bir oyun vardı ve bu oyun aramaların usulsüzlüğüne varana kadar elde edilen delillerin yetersizliğine varana kadar yazıyor. ve bu karar Pozantı'daki birçok davayı etkileyecek bir karar. Kararın alındığı tarihte 23.03 2021'dir. Bu kadar net. Allah'ın adaleti tecelli etti. FETÖ'cü olmadığıma dair Türkiye'de alınmış tek karar bu karar. Ben hem diyordum. Bana her şeyi diyebilirsiniz ama terörist diyemezsiniz demiştim" dedi.

Başkan Çay'ın bu açıklamalarından sonra tüm meclis üyeleri Başkan Mustafa Çay'ı alkışladı.

CHP'li meclis Üyesi Ahmet Sarıaslan ve MHP'li Zeki Bülbül ise "Biz zaten inanmamıştık, herkes kimin ne olduğunu biliyor" dedi.

MHP'li Durmuş Taşpınar ise Cumhur İttifakı grubu adına söz alarak, beraat kararından dolayı çok mutlu olduklarını ve her zaman yanında olduklarını söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pozantı Çay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title