Haberler

Başakşehir Katı Atık Aktarma Merkezi'nde Şoförler İsyan Etti

Güncelleme:

Başakşehir Katı Atık Aktarma Merkezi önünde her gece yaşanan çöp dökme kuyruğu, şoförleri isyan ettirdi. Uzun uzun kornaya basarak protesto yapan çöp kamyonu şoförleri mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Başakşehir Katı Atık Aktarma Merkezi önündeki uzun kuyruk kamyon şoförlerini isyan ettirdi

İSTANBUL - Başakşehir Katı Atık Aktarma Merkezi önünde her gece yaşanan çöp dökme kuyruğu, şoförleri isyan ettirdi. Uzun uzun kornaya basarak protesto yapan çöp kamyonu şoförleri mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir Katı Atık Aktarma Merkezi'nde çöp kamyonlarının uzun süre kuyrukla bekletilmesi şoförleri isyan ettirdi. İlçelerden topladıkları çöpleri dökmek için tesise gelen kamyon şoförleri, uzun saatler boyu kuyrukta beklediklerini savunarak duruma tepki gösterdi.

Kuyrukta bekleyen şoförlerden Bayram Yusufoğlu "Biz gece gece saat 12'den beri bu rezilliği her gün çekiyoruz. Bakın saat 03.00 olmuş. Çıkmamız en az 2 saati daha bulacak ve saat 05.00 olacak. Arabayı dökükten sonra tekrar sokaklara girip bir bölgeyi daha alacağız ve sabahın saat 8, 9'una kadar bizi bu şekilde her gün perişan ediyorlar. 2 yıldır bu rezilliği çekiyoruz. Allah rızası için bir çözüm bulsunlar. Gerçekten çok zor durumdayız. Tuvalet yok, yiyecek yok, içecek yok. Nereden baksanız 3 km sadece döküm kuyruğu. Bu bir son bulsun başka hiçbir şey istemiyoruz" dedi.

Başka bir şoför Alptekin Uzun ise şunları söyledi, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Parti, ilçe belediyelerine yapmış olduğu bir zulüm. Gördüğünüz gibi her akşam bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Kuyruk belli değil. İşimizi yapamıyoruz. Mahallelerin çöpleri sabahlara kadar duruyor. Bu durumdan çok rahatsızız. Şikayetimizi birkaç defa dile getirmemize rağmen yönetimin bu konuyla ilgili almış olduğu herhangi bir karar yok" ifadelerini kullandı.

Mustafa Uçar isimli şoför ise "Kuyruk belli bir kilometreyi geçti. Saat 00.20'de buraya geldim sıraya girdim. Şu anda saat 02.00'yi geçti. Hala bekliyoruz. İbb normalde 16 milyon için çalışıyoruz diyor yalnız sıranın ne kadar uzadığını burada görüyoruz. Normalde her yolda insanlar bekleme yapabilir. Uzun yola gidiyorlar. En az 100 km yol yapıyorlar. Yolda trafik olabilir ama bu her zaman olmaz. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Sesimizin duyulmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Şoförler İbb'ye olan tepkilerini göstermek maksadıyla araçlarının kornalarına uzun uzun dakikalarca bastı. O anlar kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title