Haberler

Banaz'da Çanakkale Şehitleri anıldı

Güncelleme:

Banaz'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Banaz'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Banaz Belediye Kültür Park'ındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından Belediye Kültür Sarayı'nda Miyase Durmuş Tanış Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından söz alan İngilizce öğretmeni Sakine Sönmez, öğrencilere Çanakkale Zaferi'nin büyük zorluklarla kazanıldığını anlattı.

Öğrencilerden Recep Uzuner, Kur'an-ı Kerim okudu.

Şiirler ve sunumların ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ile ilgili düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa Banaz Kaymakamı Musa Aydemir, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Emniyet Müdürü Şahap Köse, Jandarma Komutanı Zülfü Eren Can, Banaz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Koca, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Mustafa Aydeğer, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Banaz Ülkü Ocakları Başkanlığı da öğrencilere ve vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulundu.

Banaz Ülkü Başkanı Bayram Peker, dünyadaki eşsiz destanlardan birisi olan Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde fedakar Mehmetçiğin o günlerde nasıl mücadele ettiğini, ne şartlarda yaşam savaşı verdiğini bir nebze olsun yansıtabilmek istediklerini söyledi.

Etkinliğe MHP İlçe Başkanı Emine Bulut da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Zaferi Çanakkale 18 mart Banaz Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title