Haberler

Balkondan Düşen İl Genel Meclis Üyesi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Namık Kemal Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olayda, Aşık Sefai Sokak Park Apartmanı'nın 4'üncü kattaki evinin balkonuna çıkan ve kanser hastası olan 57 yaşındaki Serdar Güldalı, dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan Güldalı, götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi'ne yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Güldalı için bugün Asri Mezarlık'ta tören düzenlendi. Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ak Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İl ve ilçe teşkilatları, Belediye Başkan adayları ve vatandaşların katıldığı cenaze töreninde Serdar Güldalı'nın eşi ve çocukları güçlükle ayakta durdu. Burada kılınan cenaze namazının ardından Güldalı'nın naaşı götürüldüğü Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

'BENİ BIRAKIP GİTME BABA'

Güldalı'nın kızı Esra Güldalı'nın geçen çarşamba günü sosyal paylaşım sitesinde kanser hastası olan babasıyla birlikte fotoğrafını yayınlayıp, 'Bana bir masal anlat bana, içinde bütün oyunlarım kurtla kuzu olsun. Şekerle bal. Anlatırken tut elimi uykuya dalıp gitsem bile bırakıp gitme sakın beni' yazması yürekleri burktu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Ceyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title