Haberler

BALKANTÜRKSİAD Bin Yüz Kişiye Aşure Dağıttı

BALKANTÜRKSİAD, Muharrem ayı dolayısıyla Fomara Süluki Camii önünde cami cemaatine ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve BALKANTÜRKSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, 22. ve 23. Dönem Bursa Milletvekili ve aynı zamanda BALKANTÜRKSİAD Kurucu Üyesi Kemal Demirel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda dernek üyesinin de katıldığı etkinlikte 1100 kişiye aşure dağıtıldı.

Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyleyen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, "BALKANTÜRKSİAD'ın gelenekselleşmiş etkinliğini yine Süluki Camimizde yapmaktan mutluyuz. Aşure, güzel bir geleneğimiz. Bunu yaşatmayı sürdürmeliyiz. İkramımıza katılan binlerce Bursalı hemşerimize de çok teşekkür ederiz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, Allah kabul etsin" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Milletvekili Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title