Haberler

BAKAN SOYLU KAĞITHANE'DE KONUŞTU

Güncelleme:

İÇİŞLERİ Bakanı ve AK Parti ikinci bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu,

"Şimdi aynı Avrupa'da olduğu gibi erkek ile erkek, kadın ile kadın evlensin diyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bunun için çalışıyor. Beşiktaş belediyesi bunun için çalışıyor. Şişli belediyesi bunun için çalışıyor. Bursa Nilüfer Belediyesi bunun için çalışıyor" dedi.

Soylu, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Sivaslı Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması'na katıldı.

'61 PLAKA NE KADAR ÖZGÜR GEZİYORSA 21 PLAKA DA O KADAR ÖZGÜR"

Türkiye'de zihniyet devrimi yaşandığını belirten Soylu, 'Türkiye'de zihniyet devrimi ortaya kondu. Bu ülkede 47 plakalı araç yoktu, 34, 06, 35 plakalı araçlar vardı. Çünkü endişelerinden ve tedirginliklerinden eğer il dışına çıkarsak başka bir olayla karşı karşıya kalırız diye 47 plakalı araç alamıyordu. Aynısı 21 plakalı Diyarbakır'da da geçerliydi. Şimdi Tayyip Erdoğan'ın yönettiği Türkiye'de 61 plaka ne kadar özgür geziyorsa, 21 plaka da o kadar özgür" dedi.

'ERKEK İLE ERKEK EVLENSİN DİYORLAR"

CHP'li belediyeleri eleştiren Soylu, 'Şimdi aynı Avrupa'da olduğu gibi erkek ile erkek, kadın ile kadın evlensin diyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bunun için çalışıyor. Beşiktaş belediyesi bunun için çalışıyor. Şişli belediyesi bunun için çalışıyor. Bursa Nilüfer Belediyesi bunun için çalışıyor. Bay bay Kemal, sabahtan akşama kadar cinsel yönelim diyerek, herkes özgür olmalı diyerek, herkes istediği kılıkla istediği cinsle evlenebileceğini, Türkiye'de bir cinsiyetsizlik sağlayabileceklerini iddia etmeye çalışıyorlar" diye konuştu.

'AYASOFYA DÜNYAYA SAĞLADIĞIMIZ TAM BAĞIMSIZLIK BAYRAĞIMIZDIR"

Soylu, 'Biz Ayasofya'yı açtık diye övünüyoruz, gurur duyuyoruz. Biz Ayasofya'da sadece ibadet ediyoruz diye gurur duymuyoruz. Biz başka bir şey için gurur duyuyoruz. Ayasofya sadece bizim ibadet edebileceğimiz ecdadımızın bize bıraktığı büyük bir mabet değil, aynı zamanda Ayasofya bizim bütün dünyaya sağladığımız tam bağımsızlık bayrağımızdır. Yapamazsınız diyenlere edemezsiniz diyenlere 21 yıldır geldiğimiz bütün noktada her şeyimizle kendimiz karar veririz gerçekleştirebileceğimiz anlayışın adı bir taraftan Ayasofya'dır, bir taraftan Türkiye'yi taşla karıştırmaya çalıştırdıkları Taksim'deki camidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Milletvekili Kağıthane Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title