Haberler

SPOR Bakan Kasapoğlu: Artık Türkiye bir spor markası

Güncelleme:

Bakan Kasapoğlu: Artık Türkiye bir spor markasıVIDEO YOKAli Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) -GENÇLİK ve Spor Bakanı Dr.

Bakan Kasapoğlu: Artık Türkiye bir spor markası

VIDEO YOK

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA) -

GENÇLİK ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Artık Türkiye bir spor markası, Türkiye'nin spor markası olduğu gibi illeri de bu anlamda rekabet gücü ve birbirinden eşsiz tesisleri ile çok ciddi bir altyapıya sahip' dedi.

Bakan Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da 10 branşta 5 bin üniversite öğrencisinin yarıştığı ÜNİLİG final etabının açılış törenine katıldı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törende Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar milletvekilleri, protokol üyeleri ve çok sayıda genç de yer aldı.

Program, ÜNİLİG'de mücadele eden sporcuların üniversitelerinin bayrakları ile yaptığı geçiş töreni ile başladı. Halk oyunları ve jimnastik gösterilerinin ardından protokol konuşmaları yapıldı. Vali Çiçek, kısa bir karşılama konuşması yaparak yerini Bakan Kasapoğlu'na bıraktı.

Bakan Kasapoğlu, üniversite gençliği için önemli bir organizasyon olan ÜNİLİG'i Afyonkarahisar'da taçlandırdıklarını ifade ederek, müsabakalarda ter döken, mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi. Bakan Kasapoğlu, "Afyonkarahisar'a her zamanki sıcaklığı, cömertliği, misafirperverliği için özellikle teşekkür ediyorum. Böylesine istiklal mücadelemizin öncü şehirlerinden birinde ülkemizin istikbali adına da güzel bir buluşmaya ev sahipliği yapması bize ayrı bir heyecan veriyor" dedi.

'SPORDA ARTIK TÜRKİYE BİR SPOR MARKASI'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 20 yıldır Türkiye'nin her alandaki gelişme, kalkınma mücadelesinin çok büyük başarılarla çok anlamlı noktalara geldiğini ifade eden Bakan Kasapoğlu, 'Artık Türkiye bir spor markası, Türkiye'nin spor markası olduğu gibi illeri de bu anlamda rekabet gücü ve birbirinden eşsiz tesisleri ile çok ciddi bir altyapıya sahip. Afyonkarahisar, merkeziyle ilçeleriyle köylerine kadar her açıdan modern tesislerle donattığımız bir şehrimiz. 'Yetenek Taraması', 'Spora Yönlendirme Projesi', 'Sporcu Bursu', '10 Bin Pota' ve 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' ve halkımızı ve milletimiz spora daha kolay bir şekilde eriştirebilme adına gerçekleştirdiğimiz projeler" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Bakan Kasapoğlu'na Fahri Hemşehrilik Beratı takdim etti. AFJET Afyonspor yönetim kurulu ise Bakan Kasapoğlu'na "Kasapoğlu 03" yazılı forma hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kasapoğlu Türkiye DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title