Haberler

BAKAN ERSOY İSTANBUL ULUSLARARASI MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Güncelleme:

BEYOĞLU'ndaki Tersane İstanbul'da kurulan ve ağırlıklı olarak Türkiye'deki çağdaş sanat galerilerini buluşturan Contemporary Istanbul (CI) Bloom'u bugün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gezdi.

BEYOĞLU'ndaki Tersane İstanbul'da kurulan ve ağırlıklı olarak Türkiye'deki çağdaş sanat galerilerini buluşturan Contemporary Istanbul (CI) Bloom'u bugün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gezdi. Burada konuşan Bakan Ersoy, İstanbul artık uluslararası marka olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor dedi.

Dünyanın önde gelen galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını sanatseverlerle bir araya getirmeyi hedefleyen Contemporary Istanbul, Beyoğlu Tersane İstanbul'da CI Bloom adı altında yeni bir fuar düzenledi. Fuar dün başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bugün fuarı gezdi. Bakan Ersoy, burada eserleri inceledi. Gazetecilere de açıklamalarda bulunan Bakan Ersoy, Contemporary Istanbul başarılı oldu ve ikinciye ihtiyaç duyuldu. İkinci bir serginin daha yapılabilmesi için demek ki gerekli bir ilgi oluştu İstanbul'da. İnşallah üçüncü dördüncüye de yol açar diye düşünüyoruz. Bu biraz daha küçük kapsamlı ve ağırlıklı olarak Türk sanatçıları ve genç kuşak sanatçıları kapsayan bir çalışma burada. Aynı zamanda buraya katılan galerilerimiz, genç galerilerimiz var. İstanbul açısından sevindirici ifadelerini kullandı.

TÜM BU ETKİNLİKLER BİRLEŞTİRİCİ ROL OYNUYOR

Bakan Ersoy, İstanbul artık uluslararası marka olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Gastronomisiyle, sanatıyla, kültürüyle? Beyoğlu Kültür Yolu Festivali de 28 Mayıs'ta başlayacak. Öncesinde tüm Türkiye genelinde Türk Mutfağı Haftamız başlayacak. Bütün bu etkinlikler hem turizme hem turiste hem ziyarete ikisi birleştirici rol oynuyor. İyi bir kazanım şeklinde İstanbul'un markalaşması açısından faydalı sonuçlar doğuruyor. Şuan ziyaret ettiğimiz CI Bloom da zaten bunun en iyi göstergesi inşallah bu tarz aktiviteler pandemi sonrası daha da hızlı şekilde gelişerek İstanbul'u ve Türkiye cemiyet hayatına ve kültür sanat hayatına kazandırılacak diye düşünüyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Nuri Ersoy İstanbul Türkiye Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title