Haberler

Bakan Çelik'ten CHP Seçim Bürosuna Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'da CHP'nin seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Bakan Çelik, partisinin Yeşiloba Mahallesi'nde düzenlediği mitingin ardından CHP'nin Ziyapaşa Bulvarı'ndaki seçim irtibat bürosunun önünden geçerken partililerin daveti üzerine büroyu ziyaret etti.

Bir partilinin "Hangi partiye oy vereceksiniz?" sorusu üzerine Çelik, "Desteğim gerçek sosyal demokrasiye, AK Parti'ye" diye yanıt verdi.

Bakan Çelik, "Önemli olan memlekettir. Nerede olursanız olun parti meselesinden ziyade bunu düşünün. Herkes istediği partide olur, önemli olan nerede olursanız olun memlekettir, barışçıl, çoğulcu... Etrafınıza bir bakın, Irak'a, Suriye'ye, Ukrayna'ya, sandık ne kadar değerli bir şey, sandığın değerini bilelim. Sandık önemlidir, demokrasi önemlidir" diye konuştu.

Çelik, partililere başarılar diledikten sonra CHP'nin seçim irtibat bürosundan ayrıldı.

Ziyapaşa Bulvarı'nda vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Çelik, daha sonra partisince Yüreğir ilçesinde düzenlenen mahalle mitingine katıldı.

"OYLARIMIZI ÇALDIRMAYACAĞIZ"

AK Parti'nin 11 yıldır vatandaşın emanetini kimseye çiğnetmediğini, şimdi de daha güçlü şekilde geleceğe baktıklarını ifade eden Çelik, Adana'ya ve Yüreğir'e 11 yıldır hükümet tarafından getirilen hizmetleri tek tek takip ettiğini söyledi.

Çelik, şunları kaydetti:

"Sizinle ilgili yapacağımız daha çok şey var. Fakat 11 yıl boyunca çok büyük bir eksiğimiz vardı. Bu sebeple ilçe belediyelerindeki projelerimizi belediye başkanlarımız çok istemelerine rağmen hayata geçiremediler. Çünkü Büyükşehir Belediyesi bizde değildi. Şimdi, Yüreğir'de yine sandıkları patlatırcasına Yüreğir Belediyesi'ne AK Parti damgası vuracağız ama bu yetmez. Tarihi bir zaman geldi. Biz, Büyükşehir Belediyesi'ne de AK Parti damgası vurup Abdullah Torun'u Büyükşehir Belediye Başkanı seçeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik Ömer Çelik Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title