Haberler

Bahçeli: Mustafa Kemal Olur, Yedi Düvelin Karşısına Yine Dikiliriz (2)

OKTAY VURAL AÇIKLAMA YAPTIMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplu açılış törenleri için ziyaret ettiği Manisa'da Kula Belediyesi'ne uğradıktan sonra Alaşehir ilçesine geçti.

OKTAY VURAL AÇIKLAMA YAPTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplu açılış törenleri için ziyaret ettiği Manisa'da Kula Belediyesi'ne uğradıktan sonra Alaşehir ilçesine geçti. Bahçeli'yi burada da atlı süvariler karşıladı.

Bu arada MHP Grup Başkanvekilliği'nden istifa eden İzmir Milletvekili Oktay Vural, Selendi'deki törende seyirciler arasında yer alması ve isminin okunmaması konusunda açıklama yaptı. Vural, geç geldiği için seyirciler arasında yer aldığını, isminin de kendisini görmedikleri gerekçesiyle okunmadığını öne sürdü. Alaşehir Belediyesi'ni ziyaret eden MHP Genel Başkanı Bahçeli, kent meydanına geçti.

"ÜZÜM ÜRETİCİSİ NE YAZIK Kİ ÜZGÜNDÜR"

Alaşehir'de Yıldırım Beyazıt'ın ruhunun bulunduğunu söyleyen Bahçeli, "Parti kadrolarımız ülkemizin diğer illerinde olduğu gibi Manisa'da yaşanan her sorunu dikkatle takip etmektedir. Alaşehir mahsun iken Ankara mesut olamaz. Üretici, üzüm hasadından beklediği karşılığı alamamıştır. Ülkemiz dünyadaki çekirdeksiz kuru üzüm ihracatının yüzde 45'ini gerçekleştirmektedir. 950 bin dekar bağ alanında üzüm üretilmektedir. Üzüm üreticisi ne yazık ki üzgündür. Kaygılıdır. Maliyetleri giderek artarken satışta aynı karşılığı bulamamaktadırlar. Her zan her zaman sizin yanınızdayız. MHP varsa umut vardır çare vardır" dedi.

'KARANLIK ELLERİN HAİN HEDEFLERİN SATAŞMALARINA MARUZ KALDIK'

Bahçeli, seçim barajına yönelik sözlerini eleştirenlere tepkisini burada da sürdürerek şöyle dedi:

"Ne dün ne bugün 'önce partimiz' diyerek hareket etmedik. Milletimiz için hayırlı olanı istedik. Önce millet ve ülkem derken kuru sıkı atmadığımızı her fırsatta gösterdik. Karanlık ellerin hain hedeflerin sataşmalarına maruz kaldık. Ancak yılmadık yıkılmadık. Çünkü biz MHP'yiz. Karanlık hesaplara geçit vermedik. İhanetlerle karşılaştık. Yaşanan tehdit karşısında duruşumuzun erdem ve önemine işaret ediyoruz. Ancak bazıları hala siyasi çetele tutuyor. Bu gafiller Türkiye huzura kavuşuncaya kadar hiçbir arzusunun gerçekleşmeyeceğini, balık kavağa çıkana kadar anlamayacaklar. Blok siyasetinden medet ummaya devam ediyorlar. Biz millet sevdalılarıyla hak bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Cephe mantığıyla karşımıza geçip mevzilenenler, ilkelerimizden ödün vermemizi bekliyorlar. Böylesi bir alçalmayı ömür boyunca göremeyeceklerini ilan ediyorum" dedi.

'TAMAH ETMEYECEK'

Bahçeli, NATO krizine değinerek, ABD'nin çirkin oyunları ve küresel senaryolarına Türkiye hiçbir zaman tamah etmeyeceğini öne sürdü ve "Ne olursa olsun Türkiye hiçbir zalime tamah etmeyecektir. 'Tamam' demeyecektir. Terör örgütleriyle düşüp kalkanlar, PKK, PYD, YPG'yi silahlandıran Türkiye düşmanlarının ümidi olanlar bu kez de başaramayacaklar, sonuç alamayacaklardır. Güvence Manisa'nın ruhu ve asaletidir. Gücümüzün kaynağı için büyük Türk milletidir. Türkiye'nin milli hassasiyetlerini kaşıyarak kanatanlar mahcup ve mağlup olacaklardır.  İblisinin bile aklına gelmeyecek oyunlarla Türkiye'yi bölmeye çalışanlar bunun hesabını vereceklerdir" dedi.

Toplu açılış yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha sonra Salihli'ye gitmek üzere yola çıktı.

Taylan YILDIRIM - İlker KILIÇARSLAN - Nurettin DOĞAN/SELENDİ (Manisa),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Oktay Vural Alaşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title