Haberler

Ayşe Kulin Ankara Ve İzmir'de Olacak

Güncelleme:

Ayşe Kulin, Remzi Kitabevi'nden çıkan yeni kitabı Hayal'i imzalamak için 15-16 Şubat'ta Ankara'da, 22-23 Şubat'ta İzmir'de olacak.

Yazar, 01 Mart Cumartesi günü de Beyoğlu'nun kültürel mirası sayılan Robinson Crusoe'da okurlarıyla buluşacak.

Adı: Aylin, Sevdalinka, Füreya, Köprü, Nefes Nefese, Kardelenler, Gece Sesleri, Veda, Türkan, Gizli Anların Yolcusu, Bora'nın Kitabı, Dönüş gibi çok okunan kitapların yazarı Ayşe Kulin, yeni kitabı Hayal'i imzalamak için 15-16 Şubat'ta Ankara'da, 22-23 Şubat'ta da İzmir'de olacak. 150.000 adet basılan ve Remzi Kitabevi tarafından yayına hazırlanan Hayal'de, ünlü işadamı Asil Nadir'den reklamcı Tunca Yönder'e; halkla ilişkiler alanının duayeni Betûl Mardin'den işadamı Rahmi Koç'a kadar iş, yayın, siyaset dünyasından pek çok tanınmış isimle ilgili ilginç anekdotlar yer alıyor. Kitabın kapağında ve içinde yer alan renkli çizimler ise Umut Karaman'ın ve Irvin Mandel'in imzasını taşıyor.

Yazar ayrıca "duvarlar boyunca kitap" sözüyle yola çıkılarak Eylül 1994'te gerçekleştirilen Robinson Crusoe 389 projesine destek vermek amacıyla 01 Mart Cumartesi günü de Robinson Crusoe Kitabevi'nde olacak. 19 yıl boyunca İstiklal Caddesi'nde emeğe dayalı bir vakıf gibi çalışan Robinson, yıllar içinde okurların da sahiplendiği saygın bir kitabevine dönüştü. Beyoğlu'nun kültürel mirası sayılan Robinson Crusoe'nun kaderinin Emek Sineması, İnci Pastanesi ya da Markiz'e benzemesini istemeyenler "önce öde, sonra al" sloganıyla satışa sunulan RobKart'lardan alarak kitabevine destek olabilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kulin Beyoğlu İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title