Haberler

AVCILAR'DA SEMT PAZARINDA KALDIRIM ÇÖKTÜ

Güncelleme:

AVCILAR'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan bir binanın temelinin kazıldığı alanın hemen yanındaki kaldırım çöktü.

AVCILAR'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan bir binanın temelinin kazıldığı alanın hemen yanındaki kaldırım çöktü. Şans eseri ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı semt pazarının kurulduğu alandaki kaldırımın çökmesi ile esnafın askılarda dizdiği kıyafetler inşaat alanına düştü.

Olay, saat 10.30 sıralarında Denizköşkler Mahallesi'ndeki semt pazarının kurulduğu Ahmet Kaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Yusuf Danış ve yanındaki bir esnaf her hafta olduğu gibi satmak istedikleri ürünlerin bulunduğu askıları kaldırıma dizdi. Ancak, kısa süre sonra altı inşaat temeli kazılması nedeniyle boşalan kaldırımın üzerindeki bütün kıyafetler askıları ile birlikte boşluğa yuvarlandı. Şans eseri bu sırada kaldırımda kimsenin bulunmadığı belirtildi. Yusuf Danış, semt pazarında bulunan zabıtayı çağırdı. Çöken kısımda kabloların açığa çıktığı görüldü. Danış, inşaat alanına girerek, kaldırım taşları ve toprak içerisinde kalan kıyafet ve askılarını çıkardı. Avcılar Belediyesi pazarın bu kesimini bariyerlerle kapatma kararı verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title