Haberler

Atlı polislerden Sultangazi Belediyesi Kent Ormanı'nda koronavirüs denetimi

Güncelleme:

Atlı polisler, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Sultangazi Belediyesi Kent Ormanı'nda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kapsamında alınan tedbirleri denetledi.

Atlı polisler, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Sultangazi Belediyesi Kent Ormanı'nda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kapsamında alınan tedbirleri denetledi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı Atlı Birlik Grup Amirliği ekipleri, doğada vakit geçirmek isteyenlerin tercih ettiği ormanda devriye gezdi.

Maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulunan ekiplere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar, atlı polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi. İsteyen çocuklar, polis ekiplerince atlara bindirildi.

"Çocuklar atları çok seviyor"

Denetime katılan atlı polis memurlarından Güneş Abiş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatları doğrultusunda görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Abiş, vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde denetimleri sürdürdüklerini belirterek, "Vatandaşlarımıza sosyal mesafe ve maske konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Çocuklar da atları çok seviyor. Vatandaşlardan da güzel dönüşler alıyoruz. Onların da hoşuna gidiyor bu denetimlerimiz. Vatandaşlarımız, koronavirüs tedbirleri kapsamında son derece dikkatli oluyorlar." dedi.

Atlı polis memuru İbrahim Güneyli ise yazın parklar, mesire alanları, ormanlar, sahil ve plajlar ile vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde görev yaptıklarını dile getirdi.

Güneyli, araçların ve motosikletlilerin giremediği yerlerde görevlerini yaptıklarına dikkati çekerek, "Meslektaşlarımızdan farklı olarak atla görev yaptığımız için turistlerin vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Pandemi süresi boyunca vatandaşlarımızı maske ve mesafe konusunda uyarıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Zafer Aktaş Sultangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title