Haberler

Ataşehir'de polis ve bekçilere hakaret ve mukavemet eden 2 şahıs gözaltına alındı

Güncelleme:

Ataşehir'de polis ve bekçilere hakaret ve mukavemet eden 2 şahıs gözaltına alındı

İSTANBUL - Ataşehir'de uygulama esnasında kasksız olarak seyir halinde olduğu ve motor kullandığı halde cep telefonuyla konuştuğu için kendilerini durduran polis memuru ve bekçilere mukavemet eden, hakaret edip tekme ve yumrukla saldıran iki şahıs güç kullanılarak gözaltına alındı. Polis memuru ve bekçiler olayın ardından darp raporu alırken, şahıslardan birinin farklı suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi.

Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi Başıbüyükyolu Caddesi üzerinde 2 Haziran cuma günü saat 21.10 sıralarında yapılan Huzur Uygulaması esnasında, iddiaya göre kasksız olarak seyir halinde olan ve motor kullandığı halde cep telefonuyla konuşan Harun K.ve Ömer Faruk K.isimli şahıslar görevli ekiplerce durduruldu. Şahıslar bu sırada görevli polis memurları ile çarşı ve mahalle bekçilerine "Siz kim oluyorsunuz, sizi gördüğüm için telefonu kapatmak zorunda mıyım, göreceksiniz" diyerek hakaret içerikli sözler sarf etti. Şahıslardan biri çarşı ve mahalle bekçisi H. Ü.'nün karnına tekme atıp yumruk savurdu. Görevli ekipler şahısları zapt etmeye çalıştığı esnada şahısların direnmesiyle gerginlik yaşandı. O esnada çarşı ve mahalle bekçisi M.O. koluna darbe aldı. Şahısları orantılı güç uygulayarak gözaltına alan polis ve bekçiler tarafından şahıslar İçerenköy Şehit Halil Çayır Polis Merkezi'ne Amirliğine teslim edildi. Şahısların kendilerine mukavemette bulunduğu polis memuru ile bekçiler darp raporu aldı. Gözaltına alınan ve 2 adet 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' maddesinden, 1 adet de kasten yaralamadan suç kaydı bulunan Harun K. ve Ömer Faruk K. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Konu ile ilgili tahkikat işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title