Haberler
Güncelleme:

Aşiret lideri düğünler için limit koydu, uygulamaya kızından başladı

Şırnak'ta, Goyan Aşireti lideri ve Uzungeçit beldesi Belediye Başkanı Cemil Yıldız, düğünlerin masrafları, takılacak takı ve para miktarıyla ilgili limit koydu. Damadın ailesinden istenen altın 70 gramı geçmeyecek, yemek servisi sadece il dışından gelen misafirlere 30 kilo eti geçmeyecek şekilde yapılacak. Uygulamaya kendi kızının düğününde başlayan Yıldız, "Damat tarafını borç altında bırakamam" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Metin Yalcin:

Nikâhtan gitmek neyimize yetmiyor, 35 yıl önce sevdiğime nikâh yaptım hiç kimsenin dedikodusunu çekmedim, borçlanmadım, huzurlu bir evliliğim oldu, ve asla ne eşimin tarafının ne kendi tarafımın evime karışmasına izin vermedim ..

41
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

67 yasindayim 40 yil önce bile ben esimle anlasarak dügün yapmadim kimseden bir sey kabul etmedik dügüne harcayacagimiz parayla sadece birinci derecede ailemizle birlikte o zamanin lüks sayilan müzikli bir mekaninda yedik ictik eglendik darilan darilmis hic önemli degil.

yanıt9
yanıt1
ciziri :

iyi de ağam düğünlerde göğsünüzü kabarta kabarta gelin damatlara taktıgınız trilyonluk tl ve altının şovunu nereye koyacagız,,,

11
6
yanıtYanıtla
Cool Black:

e adam da bu şov olmasın bundan sonra diye icraat yapmış işte

yanıt13
yanıt0
Eğrioturdoğrukonuş:

Dinimiz de ne diyor. Evlenirken yeyin için zıbarın şov yapın kepaze olun demiyor değil mi? Yol belli de illa sıkıntıları yaşaya yaşaya öğrenecez.

11
0
yanıtYanıtla
Gültekin Kaçan:

Goyan aşiret mensubu olarak yerinde ve çok doğru bir karar olduğunu savunuyorum. İmkanları olan var olmayan var kulların değil ALLAH C.C Adaleti geçerlidir. Aileler memnun olsunlar diye yaşanan evlilikler ôlene kadar mutsuzlukla borç yükü altında ezilerek geçiyordu ..

8
1
yanıtYanıtla
Zehra Akkoyun:

Allah razı olsun, Bu kararı alıp önce kendi evladından başlayan başkandan.. İnsanlar gerçekten zorlanıyor perişan haldeler. Bunun doğusu batısı yok. Herkes elini vicdanına koymalı.

7
0
yanıtYanıtla
Buse Karadağ:

Öyle diyirsiniz ama bellerinizde altın kemerler doli gelinin altın kemeri de dikkatten kaçmadı takiya ne gerek var zaten kemer varken

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title