Haberler

Arvento'nun İletişim Ortağı Communication Partner Oldu

Güncelleme:

Yenilikçi yaklaşımı, yaratıcı Ar-Ge ve üretim ekipleriyle alanında dünyadaki en yeni teknolojilere öncülük eden Arvento'nun iletişim danışmanlığını Communication Partner üstlenecek.

Araç takip sistemleri alanında son 12 yıldır pazar lideri olan Arvento, Communication Partner'ı seçti.

Communication Partner'ın iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladığı Arvento, kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyen 700 binin üzerinde cihaz referansı ve 55 binin üzerindeki müşteri sayısı ile alanında Türkiye'nin pazar lideri olurken dünyanın en büyük ilk 5 şirketinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

2015 yılında çoğunluk hisselerini dünyanın önde gelen yatırım şirketi Investcorp'a satan Arvento, tamamını Türkiye'de geliştirdiği yazılım ve donanım çözümleriyle, ürünlerini Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya'ya ihraç ediyor.

Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği (ICCO) Türkiye temsilcisi ve İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği'nin (İDA) üyesi olan Communication Partner, Arvento'nun yanı sıra Otokar, Barilla, Filiz, Wasa, AbbVie, Enerjisa, Türkiye Finans Katılım Bankası, KFC, Garenta, ikinciyeni.com, Oyak Çimento Grubu, Ekici, Amway, Pimapen, Demirdöküm, First Quantum Çayeli Bakır İşletmeleri, Tofaş, Orhan Holding, Türkiye Perakendeciler Federasyonu ve TOBBUND'a hizmet veriyor. Kurucusu olduğu Türkiye'nin tek bağımsız ajanslar ağı ile Communication Partner, İstanbul'un yanı sıra 8 ilde daha hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title