Haberler

Artık Seydişehir'de Doğalgazsız Mahalle Kalmadı

Güncelleme:

Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri,İlçe Emniyet Müdürü Vekili Kasım Özdemir, Selçukgaz Müdürü Mustafa Öztürk, Anabağlar Mahallesi MuhtarıMustafaGülşen,Belediye Meclis Üyeleri , STK Başkanları , mahalle sakinleri ve çalışanlar katıldı.

BAŞKAN TUTAL, 4,5 YILDIR YEREL YÖNETİMLERDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Seydişehir'de kalıcı eserler bırakma noktasında çaba sarf ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; hamd olsun Rabbim önümüzü açtı. Seydişehir'de ilkleri yaptık.Termal inşaatımız devam ediyor, yıl sonuna bitecek, ana arterlerimiziyeniledik. 27 yıldır bekleyen Eski Garajçalışmamız neredeyse bitmek üzere.Seyidharun Cami etrafı çalışmalarımız ve Kuğulu Vadisi projemiz devam ediyor. Sosyal çalışmalarımızı sizlerle birlikte yaptık. 45 adet şehir merkezimize park ve bahçe kazandırdık. Mahalle Hasbihalleri adı altında sizlerle dertleştik, sizlerle biraraya geldik. Bu programımız 4 ay sürdü" dedi.

Seydişehir tarihinde mahalle Hasbihallerinin ilk olduğunubelirten Başkan Tutal; burada sizlerle birlikte rüzgarlı bir havada görüşmüştük. Bana birinci sıkıntınızın doğal gaz olduğunu ifade etmiştiniz. Doğalgaz temiz ve , şu anda en ucuz olan ısınma yakıtlarımızdan birisi.Seydişehir gerçekten şanslı bir ilçe. Birçok ilde olmayan çalışmalar bizim ilçemizde oldu. Doğalgazda bunlardan birisi. Yıllar önce ilçemize doğalgaz geldi.Şu an komşu ilçelerimizde doğalgaz hala yok. Şanslı olmamızın nedeni ise Cengiz Kardeşlerin fabrikayı alması ve Selçuk Gaz'ın bünyelerinde olması. Bizden önce şehir merkezinde doğalgaz faaliyetleri yürütülmekte idi ancak, merkez mahallelerimizden Karakavak, Aktaş, Saadetler , Bahçelievler kalmıştı, rica ettik ricamızıkırmadılar. İlk yıllarda karakavak ve Aktaş mahallelerimizin doğal gazını tamamladık. Sadetler ve Bahçelievleri ise tamamladık Anabağlar mahallemizde ise tamamlayacağız inşaallah. Buralar güzel mahallerimiz adeta mesire alanlarımız buralar. Sizlere hizmet etmek bizler için bir zevkti, haz aldık. Bunu da sonuçlandırdık. Selçuk gaz özel bir yatırım , özel şirketler kar amacı güderler ama Selçuk gaz bunu hiç gözetmedi. Ben bu konuda Cengiz Kardeşlerimize, Selçuk Gaz Bölge Müdürümüz Mustafa Öztürk beye veİlçe Başkanımız Mustafa Konurer Beye teşekkür ediyorum . Kazasız belasız sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamlanmasını niyaz ediyor, bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum "dedi

Konuşmaların ardından 2018yılı doğalgaz çalışmalarının kazasız, belasız bir şekilde sürdürülmesi için dua eşliğinde kurdela kesildi.

Program sonunda Anabağlar mahallesinde oturan mahalle sakinleri doğalgaz çalışmaları ve kendilerine getirilen hizmetler için Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title