Haberler

Araf 3 Müjdesi

Güncelleme:

2006 yılında ilki çekilen ARAF, Türk korku türünün başlangıç filmlerinden sayılıyor.

Amerika'ya satılan ilk Türk korku filmi olmasının yanı sıra Murat YILDIRIM ve Hayko CEPKİN gibi yetenekleri Türk sinema ve müzik endüstrisine kazandırdı.

Zamanının en yüksek korku filmi gişe hasılatlarından birini elde eden ARAF'ın 12 yıl sonra devam filmi ARAF 2 vizyona girdi. Emre KIZILIRMAK, Cevahir TURAN, Recep AKTUĞ gibi sektörün başarılı ve tanınmış oyuncularının birleştiği, konu olarak tekrar Türk korku filmlerine yeni bir bakış açısı kazandıran ARAF 2 izleyiciden yine tam not aldı.

Yoğun ilgi ve talep dolayısıyla Yönetmen Biray DALKIRAN sinema severleri çok fazla bekletmeden ARAF 3'ün çalışmalarına başladı. Ünlü Yönetmen ARAF 3 için, Amerika'da çektiği korku filmi CROSSBREED'in senaristi Şafak GÜÇLÜ ile birlikte çalıştı. Ünlü Yönetmenin ARAF 3'ün başrolü için Mehmet BAŞTÜRK ile anlaşma imzaladığı öğrenildi. Filmin Türkiye dağıtımını ünlü dağıtım firması BİRFİLM üstlenirken, Amerika dağıtımını da BREAKİNG GLASS gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title