Haberler

Antalya-Tatar Kamilla Khusainova 'Miss Aura' Güzeli Oldu

Tatar Kamilla Khusainova 'Miss Aura' güzeli olduAntalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 12'ncisi düzenlenen Miss Aura International Güzellik Yarışması'nın birincisi Tatar güzel Kamilla Khusainova oldu.

Tatar Kamilla Khusainova 'Miss Aura' güzeli oldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 12'ncisi düzenlenen Miss Aura International Güzellik Yarışması'nın birincisi Tatar güzel Kamilla Khusainova oldu.

Miss Aura International Güzellik Yarışması için Kemer'e gelen 28 ülke güzeli, 10 günlük kamp sürecinin ardından Rixos Sungate Otel'de yapılan final gecesinde sahneye çıktı. İlk olarak sahnede özel becerilerini sergileyen güzeller, ardından da milli kıyafetleriyle boy gösterdi. Gösterilerin ardından jüri tarafından seçilen 12 yarı finalist, bikiniyle sahneye çıkarak jüriden puan almaya çalıştı. Güzeller sahneye son olarak elenen arkadaşları eşliğinde gece kıyafetleriyle çıkarken, sonuçlar okunmaya başladı. Gecede sponsor güzellerinin açıklanmasının ardından son 3'e Tatar, Rus ve Çekyalı güzeller kaldı.

Heyecanlı bekleyiş sonunda Çekyalı 22 yaşındaki Angelina Kostyshyn 3'üncü olarak açıklandı. Miss Aura International Güzellik Yarışması'nın birincilik tacını giyecek güzelin açıklanmasını bekleyen 2 finalist Tatar 20 yaşındaki Kamilla Khusainova ile Rus 18 yaşındaki Violetta Milovanova büyük heyecan yaşadı. Üniversitede spor öğretmenliği okuyan Tatar güzel Kamilla Khusainova yarışmanın birincisi olarak açıklanınca büyük sevinç yaşadı. Rus güzel Violetta Milovanova ise ikinci oldu. Tatar Kamilla Khusainova tacını 2017 yılının güzelinden aldı. Türk yarışmacı Perihan Koz ise yarışmanın sponsoru Anex Tour'un güzeli seçildi. Güzeller bir süre daha Kemer'de kalacak ve ardından ülkelerine dönecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzellik Yarışması Antalya Tatar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title