Haberler

Antalya Mall Of Antalya, Murat Boz Konseriyle Açıldı

Mall of Antalya, Murat Boz konseriyle açıldı

ALIŞVERİŞ merkezi ve eğlence kompleksi Mall of Antalya'nın resmi açılışı pop şarkıcısı Murat Boz'un verdiği konserle gerçekleştirdi. Binlerce kişinin izlediği konserde Murat Boz sevilen şarkılarını Antalyalı hayranlarıyla seslendirdi.

Mall of Antalya otopark alanında düzenlenen konsere Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçının hayranları sabahın erken saatlerinde Mall of Antalya'ya gelerek konser saatinin başlamasını heyecanla bekledi. Havanın kararmasıyla konser alanı hınca hınç doldu. Konser öncesi sahnenin arkasında kurulan dev ekranda, Murat Boz'un görüntüleri yansıtıldı.

Konserine 'Janti' isimli şarkısıyla başlayan Murat Boz, hayranlarının sevgi çığlıkları arasında şarkılarını söyledi. Lacivert ceket, beyaz tişört ve blue jeans ile sahneye çıkan şarkıcı, sesiyle olduğu kadar şıklığıyla dikkati çekti. Işık, lazer ve sahne efektleri ile renklenen konser 'Hayat Öpücüğü', 'Geri Dönüş Olsa', 'Özledim' ve 'Maksimum adlı şarkılarla devam etti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak popüler şarkılarını sevenleriyle seslendiren Murat Boz, şarkı aralarında yaptığı esprilerle de izleyenleri güldürdü. Binlerce hayranı bu dakikaları cep telefonu kameralarıyla ölümsüzleştirdi.

"Antalya bugün çok mu sıcak, bana mı öyle geliyor" diyen başarılı şarkıcı, "Antalya sizi çok seviyorum. Buraya ne zaman gelsem beni yalnız bırakmıyorsunuz, hep yanımda oluyorsunuz" dedi.

Torunlar GYO tarafından Antalya Havalimanı karşısında inşa edilen Mall of Antalya, Deepo Outlet ile toplam 234 mağaza sayısıyla Akdeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş ve eğlence kompleksi olarak hizmet verecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Boz Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title