Haberler

Antalya'dan Kısa Kısa

Kepez Belediyesi, spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören ekim ayı doğumlu 135 öğrenci için doğum günü kutlaması yapıldı.

Kepez Belediyesi, spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören ekim ayı doğumlu 135 öğrenci için doğum günü kutlaması yapıldı.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören ekim ayı doğumlu 135 çocuk için toplu doğum günü kutlaması düzenlendi.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de etkinliğe katılarak çocukların, doğum günü sevinçlerine ortak oldu.

Tütüncü, güzel bir vesileyle çocuklar ve velileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, "Çocukların mutluluğu en önemli önceliğimiz. Önce çocuklarımız. Onlar bizim yarınlarımız, biz çocuklarımız ve onların mutluluğu için çalışıyoruz. İstiyoruz ki onlar geleceğe güçlü bir şekilde hazırlansınlar. Tek arzumuz onların mutlu olmasıdır." ifadelerini kullandı.

Alanya'da bozulan yollar onarılıyor

Alanya'nın farklı noktalarında altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Antalya Su ve Atıksu İdaresince Alanya genelinde yürütülen su ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaların giderilmesi için 5 ekip oluşturuldu.

Ekipler, belirlenen program dahilinde bozulan yolları asfalt yama ya da parke ile kaplıyor.

Bozulan yolların onarımlarının kasım ayında tümüyle tamamlanması planlanıyor.

Gençlik Mahallesi'nde sokaklar yenilendi

Muratpaşa Belediyesi, Gençlik Mahallesi'nde kullanım ve altyapı çalışmalarına bağlı olarak bozulan 9 sokağı bir hafta içinde tamamen yeniledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gençlik Mahallesi'nin kuzey bölümünde yer alan, kullanıma ve altyapı çalışmalarına bağlı olarak bozulmuş olan 1319 ila 1328 sokaklar, program dahilinde baştan sona yenilendi.

Eski asfaltın freze ile kazındığı çalışmalar kapmasında 3 bin 764 ton sıcak asfalt kullanıldı.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı değerlendirmede, Antalya'nın en eski mahallerinden Gençlik'te, gerçekleştirilen çalışma sonrası asfalta yönelik sorunların büyük oranda çözüldüğünü belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title