Haberler

Son dakika haber! MİNARENİN YIKILMA ANI KAMERADA -EK

Güncelleme:

Son dakika habere göre Ankara'da fırtına ve sağanak hayatı felç etti: 1 ölü, 6 yaralı (4)MİNARENİN YIKILMA ANI KAMERADAAnkara'nın Altındağ ilçesinde minarenin devrilmesi, fırtınayı görüntülemek isteyen bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüye yansıdı.

Ankara'da fırtına ve sağanak hayatı felç etti: 1 ölü, 6 yaralı (4)

MİNARENİN YIKILMA ANI KAMERADA

Ankara'nın Altındağ ilçesinde minarenin devrilmesi, fırtınayı görüntülemek isteyen bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntüye yansıdı. Minarenin gürültüyle yıkılması ve sonrasındaki panik anı görüntüde yer aldı. Saat 16.30 sıralarında Örnek Mahallesi İçli Sokak'ta meydana gelen olayda, Ulu Camii'nin minaresi, yan tarafta bulunan 2 katlı Arıcan Apartmanı'nın üzerine gelecek şekilde yıkıldı. Dış cephesine mantolama işlemi yapılan apartmanın önünde kurulu inşaat iskelesi yıkılırken, apartmanın camiye bakan cephesindeki balkonlar ve duvarda hasar oluştu. Apartmanın dış cephe çalışmasında görev yapan işçilerin, fırtına başladığında mola verip binaya sığındığı öğrenilirken, olayda yaralanan olmadığı belirtildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, AFAD, itfaiye, polis ve zabıta ekibi sevk edildi. Binadaki 34 kişi tahliye edilirken, hasar tespit çalışmalarında başlandı.

'İSKELE OLMASA BİNA YIKILABİLİRDİ'

Binada çalışan işçi Fırat Özbilge, yıkılmadan önce minareden taşların döküldüğünü söyleyerek, "O sırada içeriye girdik. Aradan 1 dakika geçti ve minare çöktü. Taşlar falan geldi. Bir baktık iskele komple aşağı inmiş. İskele olmasaydı eğer komple bina çökebilirdi. Çok aşırı bir gürültü çıktı yıkılırken. Herkes kaçışmaya başladı" dedi.Bina sakini Aynur Çetin, "Yağmur başladı, 5 dakika sürdü. Bir gümbürtü koptu. Altından bir saniyeyle kaçtık ve minare yıkıldı. Ondan sonra durum bu. Bomba gibi bir gürültü geldi. Beni kapı korudu zaten. 1 saniyede oldu" diye konuştu.

300'DEN FAZLA AĞAÇ DEVRİLMESİ YAŞANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan son açıklamada, 300'den fazla ağaç devrilmesi ihbarı geldiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Kuvvetli fırtına sonucu ABB'ye şu ana kadar 300'den fazla ağaç devrilmesi ihbarı ulaşmış olup bu nedenle trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Bu süreçte 1 şeridin boş bırakılarak ambulanslara, belediye otobüslerimize ve ABB müdahale ekiplerimize yol verilmesini önemle rica ederiz." (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altındağ Fırtına Ankara Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

KARAYEL:

sevgili yalakalar bu sefer 300 agacin yok olmasinda CeHaPe nin bir sucu yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title