Haberler

Anadolu Isuzu'dan Hırvatistan'a 12 Kendo/Interliner otobüs ihracatı

Güncelleme:

Anadolu Isuzu, Doğu Avrupa'nın önemli pazarlarından Hırvatistan'a 12 adet Kendo/Interliner otobüsün teslimatını gerçekleştirdi.

Anadolu Isuzu, Doğu Avrupa'nın önemli pazarlarından Hırvatistan'a 12 adet Kendo/Interliner otobüsün teslimatını gerçekleştirdi.

Anadolu Isuzu açıklamasına göre, 2021 yılında rekor ihracat rakamlarına imza atan şirket, yeni yıldaki hedefleri doğrultusunda yurt dışında yeni pazarlara açılırken mevcut pazarlardaki varlığını da güçlendirmeye devam ediyor. Anadolu Isuzu, son olarak Doğu Avrupa bölgesinin önde gelen pazarlarından olan Hırvatistan'a 12 adet Kendo/Interliner otobüsün teslimatını gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 yıldır Hırvatistan'da aktif faaliyetlerini sürdüren Anadolu Isuzu'nun bugüne kadar bu ülkeye ihraç ettiği araç sayısı 250'ye ulaştı.

Anadolu Isuzu'nun teslimatını gerçekleştirdiği otobüsler özellikle turizm taşımacılığı alanında güçlü bir pazar konumunda olan Hırvatistan'ın farklı şehirlerinde toplu taşıma ve şehir içi ulaşım alanında kullanılacak.

"İhracat rakamlarını daha da yükseltmeye devam edeceğiz"

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, "Anadolu Isuzu olarak 2022 yılına ilişkin şirket hedeflerimiz doğrultusunda yurt dışında yeni pazarlara açılırken mevcut pazarlardaki varlığımızı da güçlendirmeye devam ediyoruz. Şekerpınar'daki tesislerimizde, modern kentlerin en güncel talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirip ürettiğimiz Kendo/Interliner modelimiz özellikle Avrupa pazarlarında büyük bir ilgi görüyor. Üstün özellikleri ve özgün, yenilikçi aerodinamik tasarımıyla bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında birçok prestijli ödüle layık görülen Kendo/Interliner ürün ailemizin ihracat rakamlarını daha da yükseltmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kendo/Interliner, modern ulaşım ihtiyaçlarına çözüm getiriyor

Açıklamaya göre, Anadolu Isuzu'nun Hırvatistan'a teslimatını gerçekleştirdiği Kendo/Interliner 12.3 modeli yüksek motor gücü, tam otomatik şanzımanı ile yolcusuna ve sürücüsüne ulaşımda konfor sunuyor. Geniş bagaj kapasitesi ile öne çıkan Kendo/Interliner, 12.3 metre uzunluğu, yüksek manevra kabiliyeti, 59 yolcu koltuğu kapasitesi ve ayakta yolcu taşıma özelliği ile işletmecisine yüksek katkı sağlıyor.

Anadolu Isuzu'nun AR-GE merkezinde geliştirilen ve akıllı güvenlik sistemlerine sahip olan Kendo/Interliner, sürücü ve sürüş puanlama sistemi gibi gelişmiş özellikleri, farklı sürüş modları ve düşük yakıt tüketimi ile segmentinde öne çıkıyor. Yenilikçi aerodinamik tasarımı ile beğeni toplayan Kendo/Interliner 12.3, özgün tasarımıyla da yurt içinde ve dışında önemli ödüller aldı.

Tasarım özellikleriyle segmentinde öne çıkan Kendo / Interliner 12.3 modeli, 2021 yılında Design Türkiye Endüstriyel Tasarım Ödülleri yarışmasında Ulaşım Araçları kategorisinde İyi Tasarım Ödülünü ödülünü kazandı. Kendo / Interliner 12.3 ayrıca 2020 yılında İtalya merkezli tasarım yarışması A' Design Award yarışmasında 'Gold A' Design ödülüne, Avrupa'da yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenlenen tasarım yarışması BIG SEE Awards 2021'de Ürün Tasarımı kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Hırvatistan Tragger İhracat Isuzu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title