Haberler

Amway'in Yeni, Sonbahar Renk Koleksiyonu

Güncelleme:

Amway ARTISTRY'nin her sezona özel limitli sayıda ürettiği ve merakla beklenen yeni renk koleksiyonu, eylül ayında satışa sunuluyor. Avustralyalı ünlü aktris Teresa Palmer'ın marka yüzü olduğu ve 2012 ilkbahar koleksiyonunun devamı olan "Escape to Paradise" sonbahar koleksiyonu, doğanın göz alıcı renklerini özenle bir araya getirip renkli ve şık bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Modanın kalbinin attığı Milano, New York, Paris ve Londra podyumlarının profesyonel makyözlerinin elinden çıkmış gibi görünmek artık çok kolay. Dünyadaki en son trendleri yakından takip eden, her zaman lüks ve zerafetin benzersiz bir karışımını bir araya getiren ARTISTRY 2012 Sonbahar Koleksiyonu "Escape to Paradise" ile göz alıcı renklerden oluşan çok özel bir seri sunuyor.

Dünyanın olağanüstü güzellikteki şehirlerinden biri olan St. Moritz'in görkeminden ilham alınarak oluşturulan "Escape to Paradise" 2012 Sonbahar Renk Koleksiyonu toprak tonlarının doğallığını yansıtan "Gilded Chalet" ve kristal buzulların renklerini yansıtan "Crystal Glacier" olmak üzere farklı tonlarda seçenek sunan iki ayrı paletten oluşuyor. Renk paletlerinde 1 adet 6'lı far ve 2'li allık kompaktı, 1 adet ikili dudak parlatıcısı, 1 adet göz kalemi ve 1 adet de maskara bulunuyor. Ambalajı da renkleri kadar göz alıcı olan koleksiyon Swarovski taşlarla süslü, timsah desenli, 24 ayar altın kaplamalı çok özel ambalajlarda ve özel olarak tasarlanmış kadife keselerin içinde sunuluyor.

Doğanın sıcak renklerini tercih edenler için "Gilded Chalet"

Doğanın altın bronzluğunu ve kehribar ışıklarının sıcaklığını yansıtan "Gilded Chalet" paletinde yer alan far ve allık kompaktı, seyahat boyu fırçalarla sunulan ve yanaklarınıza doğal parıltılı bir görünüm kazandıran mercan tonlarında ipeksi toz allık içeiyor. Kompaktta yer alan sıcak kahverengi, bronz ve krem tonlarının bulunduğu 6'lı göz farı ise krem kıvamındaki özel yapısıyla kullanım kolaylığı sunarken gözlerinize doğal ve masum bir ifade katıyor. Koyu maun ve kahverengi tonlarındaki ikili dudak parlatıcısı "Gilded Chalet" paletinin göz alıcı renklerini mükemmel bir dokunuşla tamamlıyor. Vanilya kokulu krem ruj sizi doğal bir görüntüye kavuştururken özel formülü ile dudaklarınızı kış aylarının olumsuz etkilerinden koruyor.

Kristal buzların ferahlığını arayanlar için "Crystal Glacier"

Kar kaplı dağların ve buzulların ferahlığını yansıtan "Crystal Glacier" paleti ise size görkemli bir makyaj vaat ediyor. "Crystal Glacier" paletinin far ve allık kompaktında yer alan, mavi, gri, pembe ve mor tonlarından oluşan 6'lı farı gözlerde kristal buzların ihtişamını yansıtıyor. Pembe tonlarındaki ikili allık yanaklara vurgu yaparken, böğürtlen pembesi tonlarındaki ikili dudak parlatıcısı dudaklarınıza yumuşacık doğal bir görüntü kazandırıyor ve parıltılı müthiş bir final gerçekleştirmenizi sağlıyor.

ARTISTRY Escape to Paradise 2012 Sonbahar Koleksiyonu'nun her iki paletinde yer alan antik gümüş renginde göz kalemi ve granit renginde ARTISTRY™ Length&Definition Maskara mükemmel güzellikteki bir vurgu ile göz makyajınızı sonlandırıyor ve size sofistike bir bakış sunuyor.

Göz alıcı ve şık ambalajı, sezon trendlerine uygun çarpıcı renk seçenekleriyle 2012 sonbaharı için sınırlı sayıda üretilen ARTISTRY "Escape to Paradise" koleksiyonu bu sezon da size ayrıcalıklı bir güzellik yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

New York Milano Londra Paris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title