Haberler

Amatör Ligde Çıkan Kavgada Futbolcular Yaralandı

Selim İlçe Stadında bugün saat 12.00'de başlayan Selim Gençlikspor ile Kağızmanspor karşılaşmasında ilk yarının uzatma dakikalarında Kağızmanspor attığı golle 2-2 eşitlik sağladı.

Selim İlçe Stadında bugün saat 12.00'de başlayan Selim Gençlikspor ile Kağızmanspor karşılaşmasında ilk yarının uzatma dakikalarında Kağızmanspor attığı golle 2-2 eşitlik sağladı. Golün ardından gerilen ortam da orta hakem her iki takımdan birer futbolcuya kırmızı kart gösterdi.. Bu sırada çıkan tartışmada her iki takımın futbolcuları birbirlerine tekme tokat vurmaya başladı. Tribündeki taraftarların da katılmasıyla büyüyen kavgada Kağızmansporlu 11 futbolcu yaralandı. Stadyumda görevli polislerin takviye ekiplerin de gelmesi ile kavga güçlükle önlendi.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan ve güvenlik nedeniyle tedavileri için Kars Devlet Hastanesi'ne getirilen futbolculardan Mehmet Aydın, Zülfikar Aydın, Tayfun Kuyumcu, Yunus Arslan, Erol Arslan, Soner Demir, Murat Savaş, Tarkan Pakır, Adem Yılmaz, Gökay Karaağaç ve Miktat Köse sağlık kontrolünden geçirildi. Kağızmanspor Kulübün ikinci Başkanı Ayhan Demirden, İlk yarının uzatma dakikalarında 2-2 beraberliği yakaladık. Bu sırada ortam gerildi. Golden sonra futbolcular arasında kavga çıktı. Kavganın başlamasının ardından seyirci de sahaya indi. Sporun birleştirici özelliği olduğunu unutmamak gerek dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (2)

arafat akbeyarfatakbey@hotmail.com:

o arada kagızman lı sporcu ucan tekme atarak kırmızı kart gören oyuncunun ustune gelip vurması herşeyı başlattı ve hakemlere gelınce sen endırekmı serbest vuruşmu kararını bılmıyorsan ve bı macı yönetemıyorsan bu senın sucun degıl oraya senı hakem dıye yollayanın sucu kagızman sporun baş oyuncusu kalecı dahıı selım sıpurun 2.1 önegectıgı gool den sonra hakemın ustune yuruyup kufur edıp yakasından tutarak darp etmesınden sonra hakemın saha ıcıne polis cagırması kalecıye kırmızı yerıne sarı göstermesı zaten nasıl bır hakem oldugunu ortaya koydu o mac o hakemlere ağır geldii kaldıramadılar yazık neden oyuncular bırbırıne düşsun hakem hatası diyorum diyoruzz diyorlar kımse selım sporun uzerine efendi ve misafır perver olamazz

5
0
yanıtYanıtla
arafat akbeyarfatakbey@hotmail.com:

konuşulanların hepsı yalandır o futbolcuların gösterdıgı yaralar saha ıcınde mucaleden dolayı olmuştur seyırcıye ortaparmak işaretı yapmak gol atıkdan sonra topu alıp turubine şut cekerek atmak seyırcıyı kızdırmıştırr yenıldıklerını anlayınca tek amacları kavga cıkarmak olan kagızman spor un cabaları işe yaradı kavga cıktı olabılır faul oldu selım sporun oyuncusu kırmızı kart yedi

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title