Haberler

Ümit Özdağ'dan siyaset arenasını karıştıracak sözler: Mansur Yavaş'ı tasfiye etmeye hazırlanıyorlar

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Amasya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Zafer Partisi'nin yeni kurulmasına rağmen Türk siyasetinde derin izler bıraktığını ve gündemi belirlediğini söyledi.Partilerinin bir yıl önce kurulduğunu ve bir milletvekili bulunduğunu belirten Özdağ, "Bir de kocaman kocaman partiler var milletvekili sayısı açısından. Mıy mıy siyaset yapıyorlar, biz bunlara sarı muhalefet diyoruz. Yani sarı sendika gibi, sarı sendika kime çalışır işverene çalışır. Bu muhalefet de kime çalışıyor, iktidara çalışıyor." dedi.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU SAHTE ADAY"

Özdağ, Merzifon'da da partisinin ilçe başkanlığındaki toplantı sonrası ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret etti, daha sonra bir tesiste partililerle bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Özdağ, şunları kaydetti: "Kemal Kılıçdaroğlu, fake aday olarak, sahte aday olarak Erdoğan'ın tekrar kazanmasının önünü açmaya çalışıyor. Yüz binlerce yabancıya vatandaşlık veriliyor, seçimlerde oy kullanmak üzere. Bakıyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu 'Bizde bütün rakamlar var' diyor. Yalan söylüyor. Yalan söylüyorsun Kemal Bey. Sende bütün rakamlar yok."

"YAVAŞ'I TASFİYE ETME HAZIRLIĞINDALAR"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini savunan Ümit Özdağ, "Fakat altılı masa artı bir yedisiyle bu konuda en ufak bir adım atmama hatta Mansur Yavaş'ı tasfiye etme hazırlıkları içerisinde." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Zafer Partisi Ümit Özdağ Amasya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Hamit Gündoğdu:

Bence çok doğru bir analiz. Millet ittifakı sekmeninin çoğunlukla ve dışında kalanlarda bile sempati beslediği Mansur Yavaş 'i oyun dışına itme çabaları AKP'yi ümitli hale getirir. HDPnin oyununa gelmeyin onlar hep AKP'nin yanindaydilar.

51
18
yanıtYanıtla
bilal yılmaz :

bu yazdığına kendin de inanmıyorsun değil mi :D

yanıt6
yanıt5
Sanane Adımdan :

günün sonunda seve seve yine 6 lı masaya oy vericeksin ümit bey boşuna triplere girme :D

23
35
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

iyi prim yaptın mansur yavaştan sırtından insen artık

29
23
yanıtYanıtla
HONOUR:

mansur yoksa biz de yokuz

30
17
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

ispatla yada özür dile yeter bu kurgulardan bu atmasyonlardan çektiğimiz

14
21
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

türkiyenin siyasetçilerden daha çok düzgün işleyen hesap soran adam kayırmayan hata,yolsuzluk yapana anında cezasın veren işi yandaşa değil ehline veren cesur tarafsız adalet,hukuk,yönetim sistemine ihtiyacı var önce vatan sonra siyasetçiler gelir sorun burada

29
0
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Mansur yavaş sanki ülkenin başkanı birileri tasfiyesini istemiş. Belediye başkanı tasfiye olsa ne olmasa ne. Belediye başkanlığına bağımsız adaylığını koysun zaten başkan olur. Ümit özdağ neyin kafasını yaşıyor anlaşılır gibi değil.

15
14
yanıtYanıtla
Hisman Uymaz:

Senin irkciliktan başka bildiğin bir şey varmi acaba

13
14
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Ümit özdag gerçekten vatanı için ugraşıyor insanları uyarıyor tehlikeyi görün diyor bakın avrupada yaşıyorum ne yazıkki araplar buralarda okadar durumları iyi ama bir türlü rahat durmuyorlar aynı yere yerleşip nüfusu ellerine alıp diktatörlük yapıyorlar

11
12
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title