Haberler

Amasya Belediyesi ve Hizmet-İş arasında toplu sözleşme imzalandı

Güncelleme:

Amasya Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında AKSAV çalışanlarını ilgilendiren bir yıllık toplu sözleşme imzalandı.

Amasya Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında AKSAV çalışanlarını ilgilendiren bir yıllık toplu sözleşme imzalandı.

Anlaşmada toplam 632 personelin teknik personel, evlilik, çocuk sayısı ve eğitim gibi etkenler nedeniyle 3500 - 4800 lira arasında değişen personel maaşlarının yer aldığını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "İnşallah arkadaşlarımızın mutlu olmasını sağlamış olacağız. Biz burada bir aileyiz. Üreteceğiz, çalışacağız, kazanacağız" dedi.

Her alanda birinciliği hedefleyen Amasya Belediyesi'nin 2 yıllık çalışmalarını değerlendiren Başkan Sarı, "Nasip olursa 2. yılımızı dolduruyoruz, 3. yıla geçerken 2 yıl içinde neler yaptığımızı da kamuoyuna deklare edeceğiz. Yaptıklarımızın sunumunu yapacağız. 5 Nisan Pazartesi günü Türkiye'de ilk olan belediyeye ait hidroelektrik santralinin temelini atacağız. Akdağ'da temel attıktan sonra akşam da 2 yılın hesabını verircesine bölgeden ya da ulusal basın mensuplarının sorularına talebe gibi cevap vereceğiz. Tembel talebe miyiz akıllı mıyız notumuzu hemşerilerimiz verecek. Yaptığımız her işin hesabını vermek için fırsat arıyoruz. 2. sınıftan 3'üncü sınıfa geçerken imtihan dönemimiz olacak. O konuda ne kadar gazeteci varsa hodri meydan çağırın siz sorun biz cevaplayalım" diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı İsmail Pazar ve belediye personeli Başkan Sarı'ya desteği dolayısıyla teşekkür ettiler. Törende Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin de yer aldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hizmet İş Sendikası Amasya Belediyesi Amasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title