Haberler

Amasya Belediyesi vatandaşlara ramazanda her gün 2 bin pide dağıtıyor

Güncelleme:

Amasya Belediyesi, ramazan ayında vatandaşlara, ihtiyaç sahibi ayrımı yapmaksızın günde 2 bin pide dağıtıyor.

Amasya Belediyesi, ramazan ayında vatandaşlara, ihtiyaç sahibi ayrımı yapmaksızın günde 2 bin pide dağıtıyor.

Belediye ekipleri, araçlarıyla gittikleri mahallelerde kapı, kapı gezerek ya da belirledikleri alanlarda ve araçları durdurarak vatandaşlara pidelerini ulaştırıyor.

Bahçeleriçi Mahallesi'ndeki pide dağıtımına katılan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ramazanda hiç kimsenin mağdur olmaması için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Sarı, ramazan ayının son gününe kadar sosyal yardım faaliyetlerine devam edeceklerini ve bazı günler daha fazla pide dağıttıklarını belirterek, ay sonunda dağıttıkları pidenin 100 bine ulaşacağını dile getirdi.

Ramazanın paylaşmak olduğunu ifade eden Sarı, şunları kaydetti:

"Ramazan ekmeğinizi bölüşmektir, paylaşmaktır, gönüllerde birleşmektir. Biz de vatandaşlarımızla bir şeyler paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pide dağıttığımız mahallelerimizde pide ve ekmek satan esnafımızın da pidelerini satın alıyoruz. Onlara bir nebze de olsa katkıda bulunuyoruz. Mübarek günde kimsenin gönlünü kırmak için değil, gönlünü almak için mücadele ediyoruz. Dua almaktan başka beklentimiz yok. Ayrıca çocuklara da çikolata ikramında bulunarak onları da sevindiriyoruz." diye konuştu.

Kentte göreve geldiklerinden beri ramazanın birinci gününden Ramazan Bayramı'nın dördüncü gününe kadar şebeke suyunun ücretsiz verildiğine de işaret eden Sarı, "Vatandaşımız için görev yapıyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda onların yanındayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title