Haberler

Altın Palmiye Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı

Altın Palmiye Ödülleri Kurucu Başkanı Nedim Delibaş, ödül töreninin 9 Mayıs Pazartesi Mersin’de yapacaklarını belirterek, Altın Palmiye’yi uluslararası boyuta taşımak istediklerini söyledi.

Altın Palmiye Ödülleri Kurucu Başkanı Nedim Delibaş, ödül töreninin 9 Mayıs Pazartesi Mersin'de yapacaklarını belirterek, Altın Palmiye'yi uluslararası boyuta taşımak istediklerini söyledi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan ' Mersin Altın Palmiye Ödülleri'nin halk oylamasına sunulan anketleri sonuçlandı. Palmiye Ödülleri'nde Sinema, Müzik, Spor, Yaşam, Televizyon ve Basın Ödülleri olmak üzere 6 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Ödüller, 9 Mayıs Pazartesi akşamı Mersin Wonasis Otel'de gerçekleşecek törende sahiplerine verilecek. Ödül töreninden önce Altın Palmiye Ödülleri Kurucu Başkanı Nedim Delibaş açıklamalarda bulundu.

"ALTIN PALMİYE ÖDÜLLERİ 3 YAŞINA BASTI"

Altın Palmiye Ödülleri'nin bu yıl 3 yaşına bastığını belirten Delibaş, "Antalya Altın Portakal ve Adana Altın Koza Ödülleri gibi bir marka haline getirmek için yola çıktık. Bu sene Altın Palmiye Ödülleri 'altinpalmiye.com.tr' adresinden tam 7 milyon 900 bin kişinin katılımıyla, büyük bir oylamayla yapıldı. Bu sene gerçekten bizi de şaşırtan bir teveccüh oldu bu. Türkiye Spor Adamları Ödülleri'nde de halk oylaması ile başlamıştık geçtiğimiz sene ve Altın Palmiye Ödülleri'nde jüri oylaması ile halkın görüşünü alarak başladık. Bizi çok mutlu eden bir noktaya geldik. 35 kategoride her daldan 5 yarışması katıldı. Bütün yarışmaya katılan kişiler, kendi sosyal medya hesaplarından bunu paylaştılar. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.

"ALTIN PALMİYE YAŞAMDIR"

"Neden Altın Palmiye" sorusuna ise Delibaş, "Altın Palmiye Antalya ve Adana'daki gibi sadece sinema üzerine değil, Altın Palmiye yaşamdır. Sinema var, müzik var, televizyon var, gazeteciler var, iş dünyası var. Palmiye yaşam ödülleri olarak değerlendirdik. Ülkenin geçtiği bu kritik dönemde çok büyük katkı sağlayacak. Buraya ülke barışına katkı, ülkemizin yaşadığı sıkıntılardan bir nebze olsun uzaklaştırmak adına çok büyük bir misyon üstleniyor" diye cevap verdi.

"KRİTER: BAŞARI VE EMEK"

Ödüllerin kriterlerinin başarı ve emek olduğunu vurgulayan Nedim Delibaş, "Çok önemli isimler var; Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Kolpaçino ekibinden yardımcı oyuncular olacak, Serkan Şengül olacak, Mehmet Ali Erbil olacak, Salih Güney bizlerle birlikte olacak. Spor dünyasından Cüneyt Çarkır, Işıl Alben, Erdal Torunoğulları olacak. TV dünyasından da önemli isimler olacak. İş dünyasından İstanbul Ticaret Odası Başkanımız İbrahim çağlar bizlerle birlikte olacak. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sahadettin Saran, Adana Büyükşehir Belediye başkanımız, Beşiktaş Belediye başkanımız, Adana Belediye başjkanımız bizlerle birlikte olacak. Mersin'de bir renk olacak, armoni olacak. İnşallah tüm Türkiye'ye barış, sevgi, kardeşlik, hoşgörü mesajlarını verecek" diye konuştu.

"GELECEK SENE İSTANBUL'DA YAPACAĞIZ VE ULUSLARARASI HALE GETİRECEĞİZ"

Cannes'da da aynı döneme Cannes Film Festivali olduğunu söyleyen Nedim Delibaş, "Cannes Film Festivali'ni en büyük ödülü Altın Palmiye. Biz yola çıktığımızda Mersin bir palmiyeler şehri. Yurtdışıdaki basında, Alman basınında Türkiye'deki Altın Palmiye ödüllerine geniş yer verdiler. Türkiye'de yerli Altın Palmiye olarak adlandırıldı. Bu bizim için bir taklit değil. Bunu patentsiz yapamazsınız zaten. Bizim Türkiye'de yaşam ödülleri, Cannes Film Festivali'nde ise sadece bir filme verilmiş bir Altın Palmiye ödülü. 5 kategoride sineması, müziği, basını, iş dünyası ve spor dünyasının buluştuğu bir ödül. Bizde renk var, bizim avantajımız bu. Biz iddialıyız. Bu organizasyonu 3 yıldır Mersin'de yapıyoruz. Gelecek sene İstanbul'da yapacağız ve uluslararası hale getireceğiz. Hedef büyük, Hollywood'dan büyük sinemaya sanatçılarını getirmek, ünlü futbol yıldızlarını getirmek, magazin starlarını getirmek... Hedefimiz yurtdışı" ifadelerini kullandı.

Altın Palmiye Ödülleri'nde Mersin'den yerel olarak destek alamadıklarını ifade eden Delibaş, "İstanbul'dan çok büyük destek aldık. Küçük şehirlerde bu işi yapmak çok zordur. Bir de işi siyasete kurban vermek istemiyoruz, buna çok dikkat ediyoruz. Amaç sevgi, barış ve kardeşlik. El ele verelim, başka Türkiye yok. Böyle organizasyonlar bizim için büyük fırsat" dedi.

Bu yıl ilk defa halk oylamasıyla belirlenen ödüllerin kategorilere göre kazanan isimleri ise şöyle:

SİNEMA ÖDÜLLERİ

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ: Sadettin Erbil

YEŞİLÇAM YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ: Salih Güney

YILIN SİNEMA FİLMİ: Düğün Dernek

YILIN KADIN SİNEMA OYUNCUSU: Şükran Ovalı

YILIN SİNEMA FİLMİ: Düğün Dernek

YILIN ERKEK SİNEMA OYUNCUSU: Erkan Petekkaya

YILIN SİNEMA FİLMİ YÖNETMENİ: Şafak Sezer (Kolpaçino 3. Devre)

YILIN YARDIMCI SİNEMA OYUNCUSU: Serkan Şengül (Kolpaçino)

YILIN SİNEMA KARAKTER OYUNCUSU: Ebubekir Öztürk

YILIN EN İYİ AKSİYON FİLMİ: Fatih'in Fedaisi Kara Murat

YILIN YAPIMCISI: Fatih Usta - Fatih'in Fedaisi Kara Murat

MÜZİK ÖDÜLLERİ

YILIN ERKEK POP SANATÇISI: Mustafa Ceceli

YILIN KADIN POP SANATÇISI: Hande Yener

YILIN FANTEZİ MÜZİK SANATÇISI: İzzet Yıldızhan

YILIN ALBÜMÜ: Tuğba Özerk

YILIN BESTECİSİ: Doğuş

YILIN SİNGLE'I: Aynur Aydın

TELEVİZYON VE DİZİ ÖDÜLLERİ

YILIN TELEVİZYON DİZİSİ: Diriliş Ertuğrul TRT

YILIN DİZİ OYUNCUSU: Engin Altan Düzyatan - Diriliş Ertuğrul TRT

YILIN YARDIMCI DİZİ OYUNCUSU: Ayberk Pekcan - Diriliş TRT

YILIN DİZİ YÖNETMENİ: Metin Günay (Diriliş Ertuğrul)

YILIN KOMEDİ SANATÇISI: Yavuz Seçkin

YILIN SHOW PROGRAMI: Beyaz Show- Beyazıt Öztürk

YAŞAM ÖDÜLLERİ

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ: Mehmet Ali Erbil

ULUSLARARASI ONUR ÖDÜLÜ: Wilma Elles (Türk - Alman ilişkilerine katkılarından dolayı)

YILIN YEREL YÖNETİCİSİ: Hüseyin Sözlü - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

YILIN İLÇE BELEDİYE BAŞKANI: Beşiktaş Belediyesi - Av. Murat Hazinedar

YILIN İŞ ADAMI: Sadettin Saran - Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı

YILIN STK BAŞKANI: İstanbul Ticaret Odası Başkanı - İbrahim Çağlar

YILIN ALTIN ADAMI (CEO): Mehmet Nane - Pegasus CEO'su

YILIN MARKASI: Jolly Tour

YILIN İHRACAT MARKASI: Dicle Group Bilbak

YILIN KURUMSAL ŞİRKETİ: Memoil Akaryakıt A.Ş

YILIN GİRİŞİMCİ İŞ KADINI: Arzu Yalnız Zogun

YILIN YAZARI: Kahraman Tazeoğlu

YILIN EĞİTİM KURUMU: Kare Anaokulu - Aydan Gömügen

BASIN ÖDÜLLERİ

YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ: Oğuz Tongsir - TSYD Genel Başkanı

YILIN GAZETESİ: Sabah Gazetesi

YILIN SPOR GAZETESİ: Fotomaç Gazetesi

YILIN HABER SUNUCUSU: Nazlı Çelik (Star TV)

YILIN SPOR SUNUCUSU: Can Küçükyıldırım - Habertürk

YILIN HABER KANALI: A Haber

YILIN SPOR KANALI: A Spor

YILIN YAŞAM DERGİSİ: Klass Magazin

YILIN SPOR MUHABİRİ: TRT Spor ve Lig TV İtalya Temsilcisi Dündar Kesaplı

YILIN AKTÜALİTE PROGRAMI ÖDÜLÜ: Bahar Akca

SPOR ÖDÜLLERİ

YILIN SPOR ADAMI: Cüneyt Çakır - FIFA Kokartlı Milli Hakem

YILIN KULÜP BAŞKANI: Erzurumspor Kulüp Başkanı

YILIN FUTBOL ADAMI: Erdal Torunoğulları - Beşiktaş J.K

YILIN SPOR PROJESİ: Dragon Fest

YILIN SPOR MENAJERİ: Özkan Doğan - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title