Haberler

Kocaeli'nde Koca Vahşeti !

Güncelleme:

Kocaeli'nde bir kişi kendisini aldattığından şüphelendiği 4 çocuk annesi eşini önce bıçakladı, ardından av tüfeğiyle gözünden vurarak öldürdü.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde H.O.T., kendisini aldattığından şüphelendiği 4 çocuk annesi eşi 33 yaşındaki eşi Hayriye Tan'ı önce bıçakladı, ardından av tüfeğiyle gözünden vurarak öldürdü.

Olay, Derince İlçesi'ndeki Demiryolu Lojmanlarında meydana geldi. Demiryolları Makine Bakım Atölyesinde çalışan 38 yaşındaki H.O.T., kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Hayriye Tan ile tartıştı.

Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu H.O.T., eşini darp ettikten sonra bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Daha sonra da evde bulunan av tüfeğini alan H.O.T., eşinin sol gözüne ateş etti.

Kanlar içersinde yere yığılan ve ağır yaralanan Hayriye Tan olay yerine çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayriye Tan, hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. H.O.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title