Haberler

Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları yapılıyor

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde Uluderbent-Örencik güzergahını Sarıgöl Kızılçukur Mahallesi'ne bağlayan grup yolunda genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan kırsal mahallelerin gelişimi için ulaşım imkanlarını arttırmayı amaçlayan ve bu nedenle asfalt çalışmalarını bu noktalarda yoğunlaştıran

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Necdet Türk, Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş ve bölge muhtarları ile birlikte Alaşehir ilçesi Örencik Mahallesi'nde yapılan yol genişletme çalışmalarını inceledi. İş makineleri ile güzergâhta yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren yol şantiye şefi, Alaşehir'de Uluderbent-Örencik Mahalleleri ile Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesini birbirine bağlayan 3 bin 250 metrelik hat boyunca 3 metre olan yol genişliğinin 7 metreye çıkarıldığını söyledi. Yoldaki genişletme çalışmasının akabinde temel malzeme serimi ve satih kaplamasının yapılacağı ifade edildi.

Yıllardır Bu Yolun Açılması Bekleniyordu

Alaşehir Örencik Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez de yol genişletme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sönmez, "Özellikle yaz aylarında üzüm sezonu başladığında Ödemiş ve Kiraz ilçesinin bütün işçileri Sarıgöl, Denizli-Buldan tarafına bu yoldan gidiyorlar. Bu yolun aşırı derecede bir kullanım yoğunluğu var. Bölge halkı tarafından yıllardır açılması bekleniyordu. Bugüne kısmetmiş. Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün'e, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu'ya ve ekiplere bu emeği yolumuza verdikleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sarıgöl Günyaka Mahalle Muhtarı Gürbüz Erkurt da, "Kızılçukur ve Uluderbent Mahalleleri arasında yer alıyoruz. İki mahalle arasında yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Genişletme yapılırken bizim de mahallemiz adına bir talebimiz oldu. Bu çalışmaların yapımında emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve ekiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kırsala Yatırımlar Hız Kesmiyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kırsal kalkınmaya büyük önem verdiğini ve bütçe ayırdığını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, "Başkanımız kırsal kalkınmaya büyük bütçe ayırıyor. Sadece yol anlamında değil; fidan ve koç desteği, sera ve gölet yapımı gibi. Pandemide, tarım sektörünün ne kadar önemli olduğunu tüm dünya gördü.İnşallah, Allah'ın izniyle yatırımlarımız artarak devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alaşehir Hisarcık Sarıgöl Manisa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title