Haberler

Aksaray'da okul önünde bıçaklı saldırı: Lise öğrencisi yaralandı

Güncelleme:

Aksaray'da bir lise öğrencisi, okul önünde tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırılırken, polis şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

AKSARAY'da lise 11'inci sınıf öğrencisi Serkan F. (17), okul önünde tartıştığı kişi tarafından sol bacağından bıçaklandı. Serkan F., hastaneye kaldırılırken, polis şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Serkan F., öğle yemeği molasında okulun önüne çıktı. Burada Serkan F. ile bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Serkan F., sol bacağından bıçakla yaralandı. Şüpheli kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Serkan F.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Polis, şüphelinin kimliğini tespit edip, yakalamak için çalışma başlattı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Fatih Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title