Haberler

Akil İnsanlar Heyetinin Güvercin Uçurma Seremonisinde Olaylar Çıktı

Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti'nin, İzmit Sabri Yalım Parkı'ndaki barış için güvercin uçurma seremonisinde polisin tüm önlemlerine rağmen olaylar çıktı.

Marmara Bölgesi Akil İnsanlar Heyeti'nin, İzmit Sabri Yalım Parkı'ndaki barış için güvercin uçurma seremonisinde polisin tüm önlemlerine rağmen olaylar çıktı.

Sivil toplum kuruluşları ile yaptıkları toplantının ardından Mithat Sancar, Ali Bayramoğlu ve Levent Korkut, Sabri Yalım Parkı'na gelerek barış sürecine katkıda bulunmak için güvercin uçurmak istedi. Polis heyetin gelmesinden saatler önce park ve etrafında kuş uçurtmadı. Alınan geniş güvenlik önlemleri çerçevesinde bütün vatandaşlar parktan çıkarıldı. Parkın içine alınmayan vatandaşlar tepki göstermeye başlayınca devreye sivil polis memunları girdi. Ardından gelen Ali Bayramoğlu, Mithat Sancar ve Levent Korkut güvercinleri gökyüzüne bıraktı. Akil İnsanları park dışından izleyen vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak parka girmeye çalıştı. Ali Bayramoğlu, Levent Korkut ve Mithat Sancar korumalar eşliğinde parktan götürüldü. Heyet Sabri Yalım Parkı'ndan ayrıldıktan sonra polis öfkeli kalabalığı güçlükle sakinleştirdi. Akil İnsanlar Heyeti'nin bundan sonraki Kocaeli programının basına kapalı olarak devam edeceği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Levent Korkut Mithat Sancar Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title